LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 Szlimák Hajnalka: A GLOBÁLIS ÖSSZEOMLÁS JELEI (2. rész)

 

Gyilkos technológiák

 

 

A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ HASZNÁLATA MEGBETEGÍT

 

„Nincs olyan atom, molekula és sejt bármely szerves anyagból álló rendszeren belül, amely képes ellenállni egy ilyen erőszakos, pusztító erővel bíró sugárzásnak." A molekulák szerkezete szétszakítódik, erőteljesen deformáltak lesznek (ún. szerkezeti izoméria jön létre)" - írja Hans Hertel svájci kutató.

A mikrohullámok fegyverként is használatosak. Az amerikai hadsereg több mikrohullámú fegyvert fejlesztett ki. A légierő által fejlesztett Active Denial System fejlesztését a 90-es évek közepén kezdték. E fegyvert fájdalomsugárnak is nevezik, hatása miatt. A fegyver egy milliméter vastagságú 95 GHz frekvenciájú, erős elektromágneses hullámot bocsát ki a célpont felé. Az elektromágneses sugárzás hatására az ember bőrében lévő vízmolekulák hőmérséklete 55 fokra nő, így a sértett úgy érzi, mintha égetné valami, de nem szenved égési sérüléseket!

A mikrohullámok - a rádióhullámokhoz hasonlóan - elektromágneses rezgések; három különböző frekvenciába, 0,3-300 GHz közötti tartományba tartoznak. 1888-ban Heinrich Hertz német fizikus munkája nyomán az elektromágneses hullámok felhasználhatóvá váltak. Hertz lényegében jót akart: valószínű, eszébe sem jutott, hogy a hasznosíthatóvá tett hullámok nemcsak a társadalom gyökeres átalakulását teszik lehetővé, hanem a daganatos betegségek kialakulását is felgyorsítják.

A mikrohullámok használatát először a nácik vezették be annak érdekében, hogy csapataikat a második világháború idején gyors meleg étellel lássák el. Látván, hogy ezek a mikrohullámú sütők új találmányok, az amerikai hadügyminisztérium röviddel a háború után elrendelte, hogy végezzenek kutatásokat az új eszköz megbízhatóságát illetőleg.

 

MILYEN EGÉSZSÉGKÁROSODÁST OKOZ?

 

Dr. Lita Lee a Health Effects of Microwave Radiation (A mikrohullámok egészségre gyakorolt hatásai) című könyvében különböző veszélyekre hívja fel a figyelmünket. Szerinte nyirokrendszeri betegségek és tünetek hozhatók összefüggésbe a mikró használatával, ami annak köszönhető, hogy a szervezetnek lecsökken az a képessége, hogy megakadályozza bizonyos típusú rákos megbetegedések kialakulását.

 

A vérben rákos sejtek kialakulását figyelték meg - Megnőtt a gyomor-és bélrendszeri daganatok száma - Emésztési rendellenességek és az emésztőrendszer hanyatlása volt megfigyelhető

 

A mikrohullámozott élelmiszer gyakorlatilag potenciálisan elpusztítja és kiüríti az ételben lévő életenergiát, és teszi a termékeket teljesen halott és élettelen biológiai masszává. Ezen túlmenően az étel tápértéke elvész, és szinte használhatatlan lesz tápérték szempontjából.

A mikróból kivett zöldségféle elveszti jótékony antioxidáns hatásának 97%-át. A párolt brokkolinál ez a veszteség csak 11%-ban nyilvánul meg. Pár fenolos vegyület és glükozinolátok is elvesznek. A tanulmány 2003 novemberében jelent meg a ‘Journal of the Science of Food and Agriculture' folyóiratban.

A spárga C-vitamin teljesen tartalma lebomlott egy 1999-es skandináv tanulmány szerint.

Egy másik tanulmány megállapította, hogy a fokhagymában 60 másodperces mikrózás után alig lehetett allinázt találni, amely a fokhagyma elsődleges rákellenes összetevője.

Egy japán tanulmány szerint mindössze 6 perces mikrohullámú melegítés a tej B12 vitamin tartalmát a szervezet által felvehetetlen állapotba alakítja át.

Egy 1992-es tanulmány megállapította, hogy az anyatej elvesztette lizozim aktivitását, antitestjeit és sokkal megfelelőbb környezetté vált a potenciálisan patogén baktériumok növekedéséhez.

A mikrohullámozott élelmiszer negatív hatást gyakorol a szívre és az egész szervezetre.

Hans Hertel svájci élelmiszertudós vizsgálta először az első mikrózott élelmiszer és emberi fiziológia kapcsolatát. Tanulmányozása során Hertel megállapította, hogy a mikrohullámú sütőben az élelmiszer olyan degeneráción megy keresztül, ami egészségügyi problémákat okozhat.

Ezek a problémák a következők: Emelkedett koleszterinszint, leukociták (fehérvérsejtek) számának csökkenése figyelhető meg, amely mérgezésre utal, csökkent vörösvérsejt-szint, Radiolytikus vegyületek keletkezése valamint csökkent hemoglobinszint, ami vérszegénységre vezethető vissza.

Egy másik tanulmány azt találta, hogy a 2,4 GHz-es frekvenciás sugárzás emelkedett vércukorszintet is okozhat bizonyos emberek esetében. Ez rámutat arra a lehetőségre, hogy a 3. típusú cukorbetegséget többek között elektromos kisugárzás is generálhatja.

A Szovjetunióban mélyreható kutatásokat eredményeképp betiltották a mikrók használatát. A tilalmat azonban később feloldották a Peresztrojka idején.

Vizsgálati eredményeik a következők voltak:

Rákkeltő anyagok keletkeztek szinte minden étel mikrózása után

A tejben és a gabonában mikrohullámok hatására rákkeltő anyagok alakultak ki az aminosavak transzformálódása által

Mikrohullámú sütőben elkészített húsokban rákot okozó vegyületek képződtek, mint pl. a d-Nitrosodienthanolaminok.

Mikrohullámon a gyümölcsök kiolvasztásakor a glükozidok galaktozidokká alakultak, amelyek rákkeltő anyagok.

Rendkívül rövid mikrohullám expozíció is a nyers, főtt, vagy fagyasztott zöldségekben a növényi alkaloidokat rákkeltő vegyületekké alakitotta át.

Rákkeltő szabad gyökök alakultak ki mikrózott növényekben, zöldségekben.

Biodegradáció következtében jelentősen csökkent a B-vitamin, a C- és E-vitamin, az ásványi anyagok és lipotropikumok fellelhetősége.

Az oroszok vezette kutatás végül is nemzetközi figyelmeztetésbe torkollott, miszerint a mikrohullámú sütők igen káros biológiai és környezeti hatásokkal rendelkeznek. A figyelmeztetésben más, hasonló frekvenciájú elektronikus eszköz is szerepel és szó esik a mobiltelefonok káros hatásáról is.

 

Elbúcsúzhat az étel tápértékétől

 

A legtöbb tanulmány egyetért egy dologban: a mikrohullámozott étel tápértéke jelentősen kevesebb mint a melegítés előtt. Íme, néhány tanulmány, amelyek szemléltetik a mikrohullámú sütő káros hatásait.

A svájci orvosok 1992-ben arról a kísérletsorozatról számolnak be, amely első alkalommal bizonyította be kétséget kizáróan, hogy a mikrohullámú sütőben elkészített étel fogyasztása után olyan változások következnek be a vérben, amelyek rákosodási folyamatot válthatnak ki az arra érzékenyekre.

Magas szintű mikrohullámú sugárzásnak kitett emberekben az alábbi tünetek léphetnek fel.

 

Csökkent koncentrációs képesség, hányinger, látási problémák, depresszió és ingerlékenység, legyengült immunrendszer, fejfájás, szédülés, álmatlanság és alvási zavarok, gyakori vizelés és extrém szomjúság, szemfájdalom, ingerlékenység, szorongás, hasi fájdalom, idegi feszültség, koncentrálóképesség zavara, hajhullás, valamint vakbélgyulladás, szürkehályog, reprodukciós problémák, és a rák kialakulása. A krónikus tünetek között végül a mellékvese kimerültség és az ischaemiás szívbetegség (a koszorúerek elzáródása és a szívinfarktus) lesznek a vezető szindrómák.

 

A mikrohullámú betegség első jele az alacsony vérnyomás és lassú szívverés. A későbbi és a leggyakoribb megnyilvánulásai a szimpatikus idegrendszer krónikus ingerléséből eredő stressz szindróma és a magas vérnyomás.

 

HA MÁR HASZNÁLJA, LEGALÁBB ELLENŐRIZZE!

 

A 2450 MHz-es sugárzás jóval erőteljesebb a mobiltelefonokénál, s bizony, ha azokkal kapcsolatban fennáll a veszélye az egészségkárosításnak, a mikrosütők esetében is érvényesülhet. Készülékünk sugárbiztosságát, burkolata, árnyékolásának épségét úgy tudjuk megállapítani, ha beteszünk egy mobiltelefont az üzemen kívüli sütőbe, s egy másik készülékről felhívjuk. Ha csörög, még ne dobjuk ki a mikrónkat, de nézessük meg szervizben, megfelelő-e az árnyékolása, jól záródik-e az ajtaja. A csökkenő teljesítmény is arra figyelmeztethet, hogy valahol szökik az energia.

 

ELEKTROSZMOG, WI-FI ALLERGIA?

 

Az elektromos berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzást elektroszmognak nevezzük. Figyelemre méltó azonban, hogy nem minden elektromágneses sugárzás káros az emberi szervezetre.

Az elektromágneses mezők szinte minden életterünket lefedik. A különböző elektromos berendezések kibocsátotta sugárzás frekvenciatartománya alapján megkülönböztethetünk alacsony és magas frekvenciájú mezőket. Általánosítva megállapítható, hogy a vezeték nélküli kommunikációs technikák (internet, rádió, mobiltelefon, tányéros tévé) generálják a magas, a klasszikus, villásdugós megoldások pedig (kenyérpirító, hajszárító, asztali lámpa) az alacsony frekvenciájú mezőket.

HATÁSOK: Az alacsony frekvenciájú elektromos és mágneses mezőbe „botolva" elektromos áram jut a szervezetbe. Nagy intenzitásnál (pl. sok háztartási gép egyidejű használatánál) stimulálják az ideg-és izomsejteket, ezáltal akár szabályos bizsergést is lehet érezni a bőrön. A magas frekvenciájú mezők a szövetekbe hatolva energiát adnak le az ionoknak és molekuláknak, ami felmelegedéshez vezet (ezt nevezzük termikus hatásnak).

Csupán ebből persze nem érdemes kizárólag negatív következtetéseket levonni (főleg annak tudatában, hogy az elektromágnesességet az orvostudomány is szolgálatába állítja). Az emberi test sejtjei maguk is előállítanak és fogadnak elektromágneses jeleket, és ha olyan jelet fogad egy sejt, ami biológiailag értelmezhető számára, akkor egyszerűen végrehajtja a kapott „utasítást" és pl. növekedni kezd - ennél a pontnál fontos kiemelni, hogy a hatás tekintetében nem a jelintenzitás, hanem a behatás időtartama a mérvadó.

A hangsúly tehát azon van, hogy valami, amit nem érzünk és nem tudatosan használunk, befolyásolja a bennünk lezajló folyamatokat (amiket szintén nem érzünk és nem is tudatosíthatunk) és a minket érő egyéb környezeti hatásokkal kombinálódva beláthatatlan következményeket okozhat, melyeknek csak enyhe és hétköznapi formái az alvászavarok, feledékenység, fejfájás, vagy akár a depresszió. Az erre vonatkozó kutatások még folynak, így az eddig kapott eredmények alapján nem jelenthető ki egyértelműen, hogy pl. elektromos vezeték közelében élni egészségtelen, viszont vannak arra utaló statisztikák, amelyek kimutatják, hogy az ilyen helyeken gyakoribb volt pl. a gyermekkori leukémia előfordulása.

A wi-fi ugyanazt a típusú elektromágneses hullámot használja, mint amit a mobiltelefonok, a tévé- és a rádióadások. A wi-fi hullámok frekvenciája magasabb, mint a mobiltelefonoké, és intenzívebbek is, az általuk hordozott nagy mennyiségű információnak köszönhetően.

Egy amerikai kisvárosba (Green Banbe) költöznek azok az amerikaiak, akik állításuk szerint allergiásak a rádiófrekvenciás hullámokra, amelyeket például a mobiltelefonok és a wi-fit használó berendezéseket bocsátanak ki. A településen semmilyen vezeték nélküli kommunikációs megoldást nem lehet használni. Az ide költözők beszámolói szerint a rádióhullámoktól az arcuk kivörösödik, fájni kezd a fejük, és nem látnak rendesen, de előfordult, hogy a mellkasukban éreztek fájdalmat. Green Bankben normálisan tudnak élni, nem kell Faraday-kalitkában aludniuk, és a lakásukon kívül is gond nélkül közlekedhetnek - írja a BBC brit közszolgálati médium.

Egy biztos: nem hibázhatunk, ha csökkentjük az elektromágneses hatások intenzitását, és lehetőségeinkhez képest kiiktatjuk a minket körülvevő elektromos berendezéseket, tehát ha épp nem használjuk őket: kihúzni, lekapcsolni, becsukni.

Jó tanácsok az elektroszmog kivédésére:

Ház vagy telek vásárlásakor kerüljük az olyan helyeket, amelyek magasfeszültségű vezetékek vagy trafóházak közelében találhatók.

Használjunk árnyékolt kábeleket!

Tapasszunk be minden olyan készüléket elektroszmog elleni tapasszal, amit naponta használunk!

Alkalmazzunk hálózati kapcsolókat, és amikor épp semmit nem használunk a szobában, áramtalanítsuk a helyiséget - ez különösen a gyerekszobákra vonatkozik!

A mikrohullámú sütő használata közben ne álljunk a gép mellett!

Méregtelenítsünk, szedjünk vitaminokat-, nyomelemeket- és ásványi anyagokat tartalmazó készítményeket!

Éljünk egészségesen, mozogjunk, sportoljunk, töltsünk több időt a természetben!

Úgy tűnik, a technikai berendezéseket gyártó cégek, és a mobil lefedettséget biztosító szolgáltatók az üzleti profitot előnyben részesítik az egészséges társadalom szempontjaival szemben.

A világ nagy gyógyszergyárait, a beteg emberek virágoztatták fel, így az üzleti szférában senkinek nem érdeke, hogy egészségesek maradjunk. Erről bővebben a következő számunkban olvashatnak.

 

sorlila.gif

 gazreklam2.jpg sorlila.gif

Tőke Péter: Titkos összefogás Orbán Viktor győzelméért és a sunyi kémkukkolások BŐVEBBEN... 

A CIA-KGB kettős ügynök információi engem igazolnak: ösztöndíjas diák korában megfigyelték Orbán Viktort, Kövér Lászlót, Szájer Józsefet és másokat is... 

 titkos_osszefogas_borito_1.jpeg

Peter Sheldon: Titkos összefogás Orbán Viktor győzelméért BŐVEBBEN...

sorlila.gif

MEGJELENT:

 CSURGAY JUDIT: A FIRST LADY 

- CSAPDÁBA CSALVA-

firstlady.jpg

 Az újrakezdés és a szerelem gyönyörű regénye ez. Egy különleges asszony rendkívüli életútjának hol krimibe illően izgalmas, hol szívszorítóan lágy, líraian romantikus története.

A Párizsban és Budapesten játszódó, filmszerűen pergő szövegvilág hőse egy törékeny, kicsit angol, picit olasz, csöppet magyar, ötvenes éveiben járó, ám mégis kislányosan fiatal, lélegzetelállító nő, a karrierjét a fiáért feladni kényszerült egykor világhírű mezzoszoprán, Juliette.

Szépen ívelő pálya, mindent elsöprő szenvedélyes szerelem, tragikus házasság, kegyetlen válás, sikerek és bukások, születés és halál, a miniszter férj ördögi csapdája, zuhanás a csillogásból, a luxusból a semmibe, Juliette harca az elveszített fiáért, a túlélésért, egy beteg kutyáért, a pénzért s önmagáért, remények, csalódások és pofonok, a lelki-fizikai terror, a kiszolgáltatottság, a létbizony talanság és a megaláztatás gyötrelmei, az állás, majd a társkeresés útvesztői, a talpon maradás kétségbeesett küzdelmei túl az ötödik X-en, araszolás Waterloo árnyékából felfelé a lejtőn egészen az Elysée - palotáig, a first ladységig- erről szól a lélektani rezdüléseket is gazdagon ábrázoló, ízig-vérig mai történet.

Út a nemzetközi énekversenyektől a világot jelentő deszkákig, a milánói La Scalatól a New York-i Metropolitanig, s a londoni Covent Garden színpadáig.

Út a rendszerváltás előtti magyar miniszter kelepcéjéből a francia köztársasági elnök rezidenciájáig. Út a világ élvonalából, a címlapokról, az ünnepelt sztárlétből a váratlan magányba, az arcpirító, bénító szegénységbe. S végül a visszaútonnan, ahová a sors csak elvétve oszt retúrt...

NOVUM PRO KIADÓ, AUSTRIA GERMANY HUNGARY SPAIN SWITZERLAND - www.novumpro.com

sorlila.gif

Politikai fotók: Tőke Péter, dr. Ilkei Csaba, Magyar Hírlap, Magyarok Szövetsége, Nemzeti Hírháló, Kuruc.info, tallózás digitális képernyő-fotózással az MTV, Hír TV, TV2, Echo TV és más kereskedelmi tévék legérdekesebb műsoraiból. Fidesz, orbanviktor.hu és MeH fotók...

Egyéb fotók: Intermix digitális archívum

Ezúton is köszönjük magyar és külföldi barátaink e számunkhoz adott anyagait és segítségét.

 

 ÚJ AKCIÓ! ENERGATIKAI TANUSÍTÁS

energia_tablazat.jpg

BUDAPEST KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN BELÜL CSUPÁN 7.000,-Ft-tól mérettől függően, kiszállási díj nélkül 2012. MÁJUS 31-IG!  BŐVEBBEN... 

energetikai_tanusitas.jpg

sorlila.gif
 
LINKAJÁNLÓ - LINKCSERE:

MAGYAROK SZÖVETSÉGE: 

http://www.magyarokszovetsege.hu/

NEMZETI HÍRHÁLÓ: http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php

FÜGGETLEN ÚJSÁGÍRÓK SZÖVETSÉGE: http://fusz.hu/

50%-AL KEVESEBB VÍZSZÁMLA:

http://energiaklub.hupont.hu

E-KÖNYVEK LETÖLTÉSÉHEZ KLIKKELJEN IDE:  PannonPiac 

GÁZMEGTAKARÍTÁS: www.turbobooster.hupont.hu

MUNKALEHETŐSÉG: BŐVEBBEN... 

HASZNOS: www.hasznosoldalak.hu

Weboptim Keresőmarketing

Megalapozott Döntés

Keresned sem kell!   Internet.wyw.hu   Hun-Web Linkek

25%-AL KEVESEBB GÁZSZÁMLA! BŐVEBBEN...

50%-AL KEVESEBB VÍZSZÁMLA! BŐVEBBEN...

      MÉDIAPARTNER: Megalapozott Döntés

  

   Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 72
Heti: 306
Havi: 3 800
Össz.: 1 683 445

Látogatottság növelés
Oldal: GYILKOS TECHNOLÓGIÁK - Szlimák Hajnalka
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »