LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

LELEPLEZŐ ELŐFIZETÉSE HIRDETÉSI TARIFÁK KÖNYVÁRUHÁZ IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉG 
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: leleplezo2010@gmail.com

Tőke Péter: Messiásként jött Bajnai, és megosztotta ellenzéket. Inkább az erősödő radikalizmus, a fasiszta és kommunista veszély ellen kellene összefogni

Forradalmi hullám fenyeget Európában

 

,Köszönjük, Orbán Viktor!” Ezt kellene mondania napjában többször is az ellenzéknek, és a parlamenten kívüli mozgalmaknak. Hálával és segítőkészen kellene közeledni hozzá, sőt ha fogcsikorgatva is, de még baráti jobbot is nyujtani azért, mert az előző nyolc évben hátrahagyott mocsok eltakarításán, az uzsorarabszolgaság alóli kiszabaduláson dolgozik. Megjegyzem: óriási hibákat követett el a Fidesz kommunikációja, hogy nem verte a milliós lecsúszott és a többi elszegényedő népesség fejébe, hogy ez a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok, no meg a válság műve. Szünet nélküli áskálódásuk akkor lenne jogos, ha a győztes kétharmad elvonta volna négy évre minden előző kormányok alatt kárt okozó politikus, képviselő, párttag, ismert holdudvarbeli álbaloldali gyarapodó és korrupciós lovag jövedelmének a felét, hogy az éhezőknek adja. Megtehették volna? Igen. Be is csukhattak volna seregnyit. Nem tették.

Mielőtt azt mondanám, ó milyen jóságos, elnéző az új hatalom, igazat kell adnom számos bírálatnak is. Ezek ismertek, de azzal nem értek egyet, hogy antidemokratikusan diktatúrára törekvően folytatják a rendteremtést. Aki akar, szabadon tüntethet? Az ellenzéki sajtó azt írhat, amit akar? A renitens képviselők el vannak némítva, a legnagyobb valótlanságot hazudozó vannak kergetve az ülésteremből? Éjszakánként begyűjtik az arra érdemeseket és internáló táborba terelik? Az országunkat külföldön lejáratóknak bevonták az útlevelét? Nem sorolom tovább. Demokrácia igenis van, csak nem a neoliberálist majmoló, hanem feszesebb, kézben tartottabb, káosz és össznépi anarchiaellenes az ország rendje és a nemzet érdekében. Mit is tanultunk a marxizmus gyorstalpalóin? A szabadság a felismert szükségszerség! Tudni kellene taháôt, hogy most szkebbek a határok, amelyek között cincogni lehetne. A rendszer átalakító kétharmadnak ez a szabadsága. Korlátozott? Az hát. Persze mihez képest? Demokráciának nevezték a Rákosi-diktatúrát, Kádár alatt is demokrácia volt, a a háttérből irányított rendszerváltás elmúlt két évtizedében is kinek volt demokráciája? És milyen demokrácia, milyen alkotmánnyal, országkiárusítással és tönkretétellel. Kétségtelen, akkor sem volt ellenzéki éjszakai begyűjtés és internálás. A washingtoni konszenzus pontjai szerint ránk eröltetett új rend mit hozott? Elszegényedést, munkanélküliséget, egy szűk kiszolgáló elit meggazdagodását, és így tovább. Ellenérvként mondhatják jogállam született, és a létrejött liberális demokrácia Európába emelt bennünket. Régi mondás: adj szabadságot, hogy ne tudjak mit kezdeni vele! Emlékeznek még rá, hogy a Grósz-féle kékútleveles korszakban mennyit utaztunk, mennyit vásároltunk külföldön? Most millióknak azt is meg kell gondolnia, hogy lekocsikázzanak-e vidéki rokonaikhoz, mert arra sincs pénzük. Bizonyára nem járok messze az igazságtól, ha úgy gondolom, hogy a tőkének, a pénznek és tulajdonosaiknak, valamint az elitnek van demokráciája, vagy ha nincs elég, akkor elsősorban ez a kör reklamálhat. A szabadságról nem is érdemes beszélni, mert az csak addig tart mindenkinél, amennyit az anyagi és fizikai lehetőségei megengednek. Egy szegény falusinál csak annyit jelent, hogy vasárnaponként elmehet a templomba. Az ordítozásról már rég leszokott.

Más. Mit hallunk újabban úton-útfélen? Elkergetni, leváltani a jelenlegi kormányt. Mintha a grundon az egyik tinibanda mondaná a másiknak. Ezen még a derék sertés is röhög, amelyik állítólag éjjel makkal álmodik. Kik kergetnék el? Egy olyan széthúzó, összefogni képes szocliberális ellenzék, mint a mostani? A kirohangáló és kint krőzusként leledzőkkel egyetemben: tanárbácsi, árulkodni, magyarokat beköpni szeretnék! Ezek nemsokára sehol sem lesznek. A Békemenetben megint nagyon sokan voltak, és a Fidesz népszerűsége sem akar drasztikusan fogyni. Amit a másik oldal kínál az nem alternatíva, persze vannak az MSZP programjában is pozitívumok, de ezek önmagukban gyengécskék, mert a világ megváltozott, nemcsak a gazdasági és pénzügyi válság miatt, hanem a politikai, erkölcsi és szociális válság miatt is. Aki ezt az elfuserált EU-s és spekuláns rablókapitalizmust akarja támogatni, az vesztésre van ítélve. Különösen az előttünk álló világháborús fenyegetettség és nemzetközi forradalmi helyzet miatt. Erre később még kitérek.

Térjünk csak vissza a kormányleváltós törekvésekre! A messiásvárás véget ért Bajnai színrelépésével. Az ,,Amerikából jöttem, mesterségem címere: mindent visszaadni a nemzetközi bankoknak és a multiknak” uraság nem az USA-t képviseli, hanem egy ottani alapítványt, Gharles Gatit, Soros Györgyöt és a hasonlókat. Ez a kör az amerikai választók tudtán kívül még a győztes Obama-adminisztrációt is az orránál fogva vezetve játszadozik. Királycsinálók akarnak lenni. Obama elnök úrnak nyilván fogalma sincs arról, hogy a ,,főúr, egy talpnyaló magyar miniszterelnök rendel” elven mivel akarnak neki kedveskedni. Nagyhatalmú (Soros) Gyuri bátyám, lefogadnám veled, hogy Orbán még hálás lesz neked, amiért egy ilyen dilettáns miniszterelnök-jelölt kiválasztásában és pénzügyi támogatásában részt veszel. Vele majdnem biztos a bukás. Megjegyzem: kicsit szűkmarkúbb lettél, Bajnai társai éheznek, egyiknek csak három inge van, a másik meg napi megélhetési gondokkal küszködik. Ez nem szép dolog tőled, amikor te csak csettintesz egyet, és sok-sok dollármillió áramlik a számládra. Néhány tízezer elég lenne Juhásznak és Kónyának. Richard Field, ennyit te is adhatnál nekik, még ha nem is romák. Vagy azt akarjátok, hogy országos gyűjtést índítsunk nekik? Nem zavar benneteket, hogy már most ordít róluk, hogy megélhetési politikusok szeretnének lennni? Úgy hallottam, az egyik szólt is arról, hogy ha nem kerül be az új parlamentbe, akkor külföldön próbál szerencsét.

Szóval megérkezett a messiás a két hozzá csapódóval. A lúdmillázást és a kendermagozást most hagyjuk! Nem méltó e derék antiforradalmárokhoz. A tüntetésükön sokan voltak, már csak e derék polgárok iránti tiszteletből sem lenne méltó ilyen celeb-elnevezésekkel illetni őket. Együtt a 2014-ért. Elismerem, ez jól ki lett találva. Bajnai-Mahdi (arab messiás) beszédét jól megírták, a felolvasás viszont gyengécske volt. Egy színész tanár azt mondta volna rá, hogy nem makogott, a selypítése is elhanyagolható, és hála Istennek, nem pösze. Itt a megváltó! – sóhajtoztak boldogan az ATV állandó betelefonálói. Bárki oda mehetett. Mentek is, a politikai szemétdomb-süllyesztőben eltűntek. Sajnos, a szevezés még csak amolyan ,,ahogy esik, úgy puffan”-ra sikeredett, hiszen nem indult különvonat a berlini liberális emigrációtól, meg az igazán éhező, és lecsúszott százezrekért sem küldtek ingyen buszokat. Gyuri, Gyuri, Soros Gyuri! Persze a Haza és Haladás alapítvány is költhetett volna erre a havi sokmilliós amerikai támogatásból. Ennek ellenére a hivatalos becslés szerint legalább húszezren (legyünk bőkezűek, legalább százezren) ott voltak. A nagy cionista Ungváry is képviseltette az eszmét és saját magát. Aztán TGM. Ügyes vagy, Miklós, te már tudod, hogy mamarosan jő a világforradalom, és akkor bizony szükség lesz anarchiára is, mint egy falat kenyérre. Kedves Gábor (á la Kuncze), ne sértődj meg, de az jut eszembe, hogy a vak tyúk is talál szemet! Te ennél komolyabb és rendesebb ember vagy. Nem sorolom az ott feltűnt volt és jelenlegi politikusokat, árulócska-jelölteket. A nyitány elfogadható volt. Bajnai-Mahdi megérkezett, és azóta is elismerésre méltóan aktív, de azért nem sértegetném olyasmivel, hogy már felsejlik egy új, nagy államférfi, mert még ő is kinevetne.

Ami igen nagy hiba és a bukás előjele, hogy túl korán jöttek és elpuffogtatnak mindent, amire 2014-ben nagyobb szükség lenne. Aztán Bajnai-Mahdi fordítva ül a lovon. Azt hiszi, itt termett, zászlót bontott és mindenki sereglik alá. Alá! Hát itt a nagy melléfogás. Ő nem Mátyás király. Tisztelt miniszterelnök-önjelölt úr, épp az ellenkezőjével kellett volna kezdeni! Például, kedves szocialisták, a legnagyobb tisztelettel szeretnénk csatlakozni hozzátok, hogy segítsük a győzelmeteket! Ők már valakik, milliós szavazótáborral és nagy tapasztalattal rendelkeznek, amíg ti nagyon kevéskével. Gyurcsány és a DK persze elsőként baráti jobbot kínált. Velük mi van? Ők besasszéznak alátok?

Emlékszem, valamikor hajdanán Toroczkai és mozgalma csatlakozni akart a Fideszhez. Orbán szóba sem állt velük, de még egy második vonalbeli vezetőjük sem. Valami olyasmit üzentek nekik, hogy beléphetnek egy vidéki alapszervezetbe. Van szolgálati út és rangsor, kérem. Pedig akkor még csak hatalmon se voltak. Ha Toroczkai rendelkezett volna némi bajnaizmussal, akkor ő üzent volna Orbánnak, hogy,,fiúk, csatlakozhattok hozzánk”!

Nos, ez a fajta Bajnai-Mahdi-s önteltség oda vezetett, hogy a baloldal megriadt. Mesterházy Attila el se ment, egyes emberei persze tapogatóznak, informálisan (hogy be jött ez a kifejezés) tárgyalgatnak, de egyértelmű választ csak Szanyi Tíbor adott azzal, hogy majd a választások előtt... Nosza – gondolhatták –, akkor majd egyenként megkeressük a pártokat. Szegény LMP lett az első – áldozat. Nyet. Kettészakadás. Frakcióvezetés-lemondás. Micsoda rossz ómen.

 toke_4._cikkhez_bajnai_screen_s_hot_2012-11-22_at_10.04.47_pm.jpg

A messiás-nyitány sokakat megtévesztett, elhitték, hogy feltűnt a csoda-üstökös. Ezt tükrözte a Századvég 2012. október végi közvélemény-kutatása is. Orbán Viktort a választók 26 százaléka, Bajnai Gordont 15 százaléka látná szívesen Magyarország kormányfőjeként. Egy másik femérés szerint a messiás csoportja máris elérte a parlamentbe jutás köszöbét. Gratulálunk, kedves Gordon, szép belépő volt. A premier mámora persze hamar elmúlt.

A Heti Válaszban már kevésbé hallelujás felmérésről olvashattunk: Az összes megkérdezett 46 százaléka biztosan regisztrálna korábban, és részt venne most vasárnap egy parlamenti választáson. Körükben 46 százalékos a kormánypártok támogatottsága, 15 százalékos a szocialistáké, 13 százalékos a Jobbiké, 6 százalékos pedig az Együtt 2014-é – összegzik a kutatók. Az új politikai formáció megjelenésének rövid távú vesztese a Lehet Más a Politika és a DK, előbbivel az összes megkérdezett 3 százaléka, utóbbival pedig mindössze 2 százaléka szimpatizál saját bevallása szerint” – írja a Nézőpont.

Már 5 százalék felett vagyunk, helyretyutyutyuúúúú – ujjonghatna a messiás, ám bölcsebb annál, hogy ezt tenné. Szívós munkába kezdett, utánozza nagy elődeit, járja az országot, beszél az emberekkel. Ez dicsérendő, de korai. A tévéből már ismerik, az összefogást hirdetheti, mint az igét egy vándorszerzetes, de az éhes, csalódott embereknek nem hiszem, hogy sokat tud mondani, legfeljebb ígérni. Hajdanán, amikor a kisgazdák egy táborba szövetkezésén fáradoztam, sokan félrehívtak, és mind ugyanazt kérdezték: lesz zsozsó? (pénz) Bajnai biztosan nem osztogatós, pedig ő aztán igazán kap pénzt, és van elég a saját zsebében is. Azt mondják róla: ő inkább ,,elvevős”, ez persze túlzás, hiszen távol áll tőle a padlássöprés, de az, amit képvisel, és az a szűk kör, amelyik őt ide küldte, semmiképpen sem adni akar, hanem még többet kiszivattyúzni. Úgy, ahogy az elmúlt két évtizedben. Ha újra az EU zokszó nélkül mindent elsőként elfogadó stréberei, a bank- és multivilág VIP kiszolgálói akarunk lenni, az a sokat szenvedett nemzetünk sírjának megásásához vezethet. És a külföldi gazdagék kegyes adakozása iránti rimánkodáshoz. Csodálkozom a messiáson: profitszerzés oldaláról nézve jó gazdasági szakember létére nem látja, mi folyik Európában? Megbukott az az ortodox internacionalista gazdaságpolitika, amit fel akar melegíteni, a spekuláns-uzsorakapitalizmus strébere akar lenni? Lila ködöket ajánl, aztán a valóságban mindenkitől többet vesznek el, nő a nélkülözés és az éhezés? Ígérgetéssel lehet persze korlátlanul bolondítani az elszegényedett, reményvesztett népet, amelyik nem liberális demokráciát, testvériséget és szabadságot akar, hanem enni és dolgozni. Visszaterelni Magyarországot a még nagyobb nélkülözés és szabadabb kifoszthatóság útjára.

Próbálna a messiás olyasmit hirdetni, hogy megtiltjuk a multiknak, hogy a profitjukat kivigyék, azt csak itt fektethessék be. Az IMF és a többi uzsora-követelő csak azt követően kaphat törlesztést, ha már garantáltan minden magyar evett. Vagy próbálná azt mondani a bankoknak, hogy ha nemcsak a betétesek pénzét, és az MNB-től kölcsönzött pénzt adjátok ki hitelként, hanem a lufikat is, akkor extra adót vetne ki a fedezetlen pénzekre. És így tovább. Ha ebbe az irányba lépne, ami az államot gazdagítaná és a népet gyarapítaná, akkor a megbízói hamar kirúgnák.

Az is a bajom Bajnaival, hogy a múlt embere. Nem értette meg igazán, hogy nemcsak nálunk, Európában is megváltozott valami, és elindított egy átalakulást, egyre keményebb, földrész méretű változás igényt. Orbán Viktor már jó ideje kapisgálja, mi ez, Bajnai még nem. Könnyű azt követelni, hogy leváltani, elkergetni Orbán Viktort, aztán mi van? Jön újra az osztogatás, fosztogatás? Vagy bambán nézünk, mint a moziban? Azt, amit Orbán elkezdett, folytatni persze ciki lenne, még akkor is, ha ez a több lehetőség közül a legjobb. Mert azt, ami igazán előrevinné az országot, és boldoggá tenné a választókat, úgysem tehetné meg. Bajnai, Mesterházy, és ki tudja még, kik jönnek leváltósdit játszani, még annyit sem mernének, mint Orbán Viktor. Mi a probléma? Ezt ők is, mi is tudjuk: nincsenek beruházások, nincsenek a fejlesztésekhez olcsó hazai hitelek, és nem lehet növelni a vásárlóerőt, amely olyan nagy keresletet generálna, amely egy gyors fejlődés motorja lehetne. A piaci kereslettől fellendülne az ipar, a mezőgazdaság, százezrével keresnének munkásokat alkalmazottakat. Nem külföldi hitelekből, hanem pénznyomtatásból, az egykori békekölcsönhöz hasonló össznemzeti támogatásból, az infláció kétszámjegyig történő szabadjára engedéséből, a mashtrichti 3 százalék-mánia felfüggesztéséből, és az államadósság törlesztésének szigorú felülvizsgálatából. Az IMF-nek pedig meg kellene mondani, ha így játszadoztok velünk, akkor nem kaptok pénzt mindaddig, amíg azt az ország meg nem termeli, és sikerrel nem értékesíti. Bajnai, vagy Mesterházy merne-e olyan törvényt megszavaztatni az Országgyűlésben, ami megtiltaná, hogy a felvett nemzetközi kölcsönt adósságtörlesztésre fordíthassák?! Hát itt a probléma. A mindegy minek hívott mókuskák csak futkározni tudnak a kerékben, és arra gondolni sem mernek, hogy onnan szabadulni is lehetne, aztán boldogan ugrálni a fák ágai között és mogyorót ropogtatni. Gyáva, megalkuvó, külföldi hatalmakkal szolgalelkű, engedelmes urak fáradoznak Orbán leváltásán. Aztán mi lesz, he? Fityisz a becsapott, megtévesztett, job létre hiába váró, naponta nélkülöző választóitoknak? Benneteket már nemcsak elkergetnek, ha kiderül: hatalomszerzés miatti átverés volt az egész. Hogy mi, függetlenek mit mondunk újdonsült messiásunkról, arra lehet legyinteni, ám ha a szocliberális, és globalista oldal ,,bankárpápája”, Róna Péter elmegy az országból, így nyilatkozik: találkozott Bajnai Gordonnal is. De mára már megbánta, hogy egy pillanatra is elképzelhetőnek tartotta az együttműködést ,,ezzel az álnok, cinikus és erőszakos bandával”.

Szerencsére november végére az MSZP felébredt és visszavágott Bajnaiéknak. Ők nem azt nézik, ki kit olvaszt magába, hanem korrekt szövetségbe hívtak 9 pártot, szervezetet, köztük az Együtt 2014-et is, önállósággal, program alapú együttműküdésre. Ez nagyon fontos, mert 2014-ben már zűrös választás lehet. Addigra elindulhat Dél-Európából, Latin-Amerikából egy olyan frenetikus elégedetlenségi hullám, ami forradalomba csaphat át, s akkor bizony nagyon sokan menekülhetnek. Mesterházy Attila, majd az MSZP is nem véletlenül hozta szóba a fasiszta veszélyt, mert ez lehet az egyik kitörés. A másik természetesen a kommunista fenyegetettség. Mindkettőnek itthon is van támogatottsága, radikális tábora, még ha más nevek mögé bújtak is. Mindkét veszélyes áramlat ugyanazt akarja: elsöpörni a globálisan mindent bekebelező 1 százalékot, és azt a mostani degenerált pénz- és tőkecentrikus, spekuláns álkapitalista rendszert, amiben az ember nem számít. Hogy mit akarnak helyette, még nem tudni, annyi bizonyos, hogy mást. Európa szándékos tönkretételének véget kell vetni, és egy másfajta szabadságot teremteni. (…)

 

logonevjdont.jpg

 Leleplező

Magyarország jelen történelmét, politikai, társadalmi, gazdasági írásait összefoglaló és leleplező negyedévi ténymagazin.

   lajkolj_a_facebookon.jpg

A KÖVETKEZŐ SZÁMUNK DECEMBER ELEJÉN JELENIK MEG!

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁG ELŐFIZETÉSI DÍJA 1.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

1 ÉVRE CSAK 5.000 FT INTERNETES RENDELÉS ESETÉN!

RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

sza-leleplezo.jpg

SZLIMÁK HAJNALKA TEL:

+36 70 300 30 54

Email: hajnalka.szlimak@gmail.com

Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON, 990 Ft-ért + POSTAKÖLTSÉG, csak internetes rendelés esetén.

 

LINKAJÁNLÓ - LINKCSERE:

 ÖkonetAgro

okonet_aro.jpg

1 Liter: 2.980 FT

ÚJ MAGYAR TALÁLMÁNY A NÖVÉNYTERMESZTÉSBEN! DUPLA TERMÉS, CSODÁS NÖVÉNYEK

Az Ökonet Agro egy speciális MIKRO BIOLÓGIAI termésnövelő készítmény, javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humusz képződést. Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása bioaktív anyagokká. Vízzel hígítva használható. 10 L: 23. 900FT BŐVEBBEN..

viztisztito.jpg

WF-100, konyhai Víztisztító fordított ózmózos elv, ásványi anyag visszapótló patronnal. 4-6 ft/ liter áron tiszta ARZÉN MENTES ivóvíz.

Milyen szennyezőanyagokat távolít el a Fordított Ozmózis víztisztító?

Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium,  Arzén, Kadmiu, Kálium,  Szulfátok,  Keménység(Ca),  Nitrátok, Kloridok,  Fekália bacilusok,  Vírusok,  Protozoa ciszták,  Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór,  Mérgek, gyógyszer maradványok,  Anyag szedimentáció,  Szín és íz,  Azbeszt.

Vegyi anyagok, áram használata nélkül. BŐVEBBEN...

nuovacsomag.jpg

13.300 Ft

 50%  VÍZMEGTAKARÍTÁS 4 MOZIJEGY ÁRÁÉRT!!! 

Energiatakarékos csapvégek! Évi 4x-es megtérülés, akár egy életen át! 150 kg-al kevesebb CO2 kibocsátás, mínusz 50% -os víz-és csatornadíj!  

turbobooster.jpg13.750 Ft

Gázfogyasztást csökkentő, MAGYAR találmány

Az erős mágneses térben a szén- hidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) összeragadt molakulái eloszlanak. A mágneskezelt gáz pedig jobban keveredik a levegővel. Hatására több hő szabadul fel, amit műszeresen lehet ellenőrizni.

weboldalpenz.jpg.png

LEGYEN ÖNNEK IS INGYENESEN FENNTARTHATÓ HONLAPJA!INGYEN aldomain, és 1,5 GB-os TÁRHELY NULLA Ft éves költség! 5 oldalas továbbfejleszthető, professzionális honlap (a vevőtől kapott szöveg és képek feltöltésével) TOVÁBBI INFÓK... 

  Keresned sem kell!

Internet.wyw.hu

 

Hun-Web Linkek

  www.hasznosoldalak.hu

Weboptim Keresőmarketing

 http://www.magyarokszovetsege.hu/

 http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php

Független Újságírók Szövetsége: http://fusz.hu

MÉDIAPARTNER: Megalapozott Döntés

Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok

 

 

telefon.png

VISSZAHÍVJUK A MI KÖLTSÉGÜNKRE! 
KÜLDJE EL SMS-BEN VAGY EMAILBEN RÖVID KÉRDÉSÉT,
MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS A TELEFONSZÁMÁT! 

TEL: + 36 70 300 3054 Email: showexpo@freemail.hu

 HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST ÉS KISKŐRÖS 10KM-ES VONZÁS KÖRZETÉBEN EGYSÉGESEN  CSAK 990Ft!

MEGRENDELÉSÉT TELEFONON IS LEADHATJA:

Tel: +36 70 300 3054 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 132
Tegnapi: 190
Heti: 1 453
Havi: 3 914
Össz.: 1 667 053

Látogatottság növelés
Oldal: BAJNAI MEGOSZTOTTA AZ ELLENZÉKET - FORRADALMI HULLÁM FENYEGET EURÓPÁBAN - Tőke Péter
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »