LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

LELEPLEZŐ ELŐFIZETÉSE HIRDETÉSI TARIFÁK KÖNYVÁRUHÁZ IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉG 
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: leleplezo2010@gmail.com

Tőke Péter: Próbáljon meg bárki a tulajdonosairól, a hirdetőiről rosszat írni

Nincs igazi sajtószabadság

 

Egymillióan a sajtószabadságért. Ez eleve átverés. A Milla eme névadó szlogenje Háry János-i nagyotmondás. Több bajom is van vele.

Csupán egy liberális lózung, álmok kergetése, megvalósíthatatlan követelés.

Sajtószabadság éppen a neoliberális világban nincs, hiszen a média nagy része olyan globális pénzhatalmi tagok tulajdonában van, akik a saját spekiulatív, uzsora alapú világuk igenlése szellemében értelmezik a sajtószabadságot. Ez persze nincs paragrafusokba szedve, minden szempontból tisztázva, de a lapszerkesztők és a tévéműsorok igazgatói hihetetlen érzékkel pontosan tudják, mit lehet tenni, meddig lehet elmenni és hol a határ. Jómagam többször voltam multik által kinevezett főszerkesztő, és pontosan ismertem az érdekszférákat, a főbb hirdetőket, a támogatott politikai áramlatokat, amelyekkel szemben nem lehetett menni. Ennek részleteit maga Rupert Murdoch verte a fejembe egyszerűen, világosan, még dedósként is megértettem volna. Itt kell megjegyeznem, hogy a Rupert-féle sajtószabadság ma az etalon a demokratikus nyugati világban. Egy hatalmas médiatulajdonosi kör áll mellette és mögötte a világlapokkal és világtévékkel együtt. Ez a gazdaság és politika területére is elképesztő méretekben kihat, egyeseket királycsinálóvá tesz, másokat pedig szinte globális hatalmasságokká. Rupert is ilyen. Írásom végén mellékeltem egy róla készített leleplező elemzést.

A nyugat, vagy az EU sajtószabadsága egyenlő a korlátlan és felelőtlen manipuláló, agymosó szabad hazugsággyártással. Tessék csak megnézni, mit művelt Magyarországgal az irányított sajtójuk, miért csak egy berlini magyar emigráns csoport véleményét tartják igaznak, közben a tízmilliós magyar népét nem?! Vagy mit engedhet meg magának egy osztrák közszolgálati tévében Paul Lendvay? Ez a millások által óhajtott sajtószabadság? Hol élnek ezek?

 

 

Ide kívánkozik egy nemzeti ügyekben kérlelhetetlen, igazmondó kolléga, Dobai Miklós írása:

 

Ó, milla, népiesen Ludmilla

 

Ma új csillag ragyog a „keleti égen”, s egybehívja szimpatizánsait a magyar sajtószabadságért. Reményei, s neve szerint egymillió embert, vagy népiesen szólva egy milla embert. Tisztelettel kérdezem a mozgalmat elindító, s azt vezető Juhász Pétert, illetve a köréje sereglett embereket, Bajnai Gordont, Tamás Gáspár Miklóst és másokat, hogy milyen sajtószabadságra gondoltak. Talán nem vettek az utcai standokon, vagy nem fizettek elő Népszabadságra, Népszavára, Hócipőre, HVG-re, ÉS-re (Élet és Irodalom), meg egyéb többé-kevésbé, véleményem szerint nyíltan vagy burkoltan baloldaliságot vállaló és hirdető újságokat. Nem kattintottak a véleményem szerint nyíltan baloldali ATV, vagy a szerintem burkoltan a baloldalhoz húzó kereskedelmi tévéadásokra, a TV2-re, vagy az RTL Klub adására, nem nézték azt?

Ha ezek után is sajtószabadság után áhítoznak, szerintem ideáljuk a 45 utáni évek sajtója, ahol nyíltan lehetett a kommunizmussal, és korábban egyéb szélsőségekkel szembeszálló Mindszenty József hercegprímás nyakára kötelet követelni, s egyéb, a népbíróságok által hozott ítéleteknek tapsolni.Ez lenne (szerintük) az igazi demokrácia… (?)

Ehhez hozzátenném: a sajtószabadság jegyében merné-e kritizálni az ATV-s műsoraiban Kálmán Olga a Hit Gyülekezetet és vezetőjét, Német Sándor tiszteletre méltó lelkészt? Nem hiszem. Vagy zsidózhatna-e valamelyik népszavás újságíró, ha tényszerű és igaz sztorira bukkan? De ez áll a másik oldalra, a közszolgálati tévékre és a jobboldali lapokra is: Orbánt lejáratni, a Fidesz ellen uszítani sem ajánlott. Aztán itt is vannak nagyhirdetők, ide-oda tartozók, fontoskák, és persze szent tehenek, akiket a saját oldaluk szemlesütő szűzikéjeként el kell hallgatni.

Jó pap holtig tanul, a millásoknak is inkább a jelenlegi általuk bírált sajtószabadság mellett kellett volna kiállnia. Hiszen szabadon formálhatnak véleményt az ATV-s Sajtóklub résztvevői, a népszavások, HVG-sek, és a többi neoliberális ,,demokratikus” sajtóorgánum munkatársai is. Kedvére onthatja a csacskaságait minden blogozó, facebookos és helyi kis lapocska munkatársa is. Tudtommal az írása miatt senkit sem tartóztattak le. Legfeljebb bepereltek és a bíróság helyreigazítást kért. Én úgy látom, hogy a média kellőképpen védett és szabad, nem úgy az általuk bemocskoltak, meghurcoltak. Hiányzik a nekik megadandó sajtószabadság elleni védelem, mert a jelenlegi sajtós véleményszabadság, sajnos sok esetben inkább rágalom-szabadság.

Nagyokat mondani, számokat manipulálni persze lehet, az Együtt a 2014-értről szóló nyugati tudósítások is ezt tették Bajnaiékat nagyítva, a Békemenetet pedig kicsinyítve. Mindenki láthatta, mennyien voltam az Országház előtt október 23-án, s azt is, hogy a tömeg a Bajcsy-Zsilinszky útig ért, és én is egyetértek azokkal, akik Bajnaiék rendezvényén is nagyon sok felvonulót láttak. Ezúton köszönöm meg a triumvirátusnak, hogy nem azt mondták: ők egymillióan voltak. Pedig a mai tévés technikákkal ezt is meg lehetett volna bulizni, hiszen ahogy a játékfilmeken tucatnyi lovasból sereget sokszorosítanak, úgy néhány lézengőt is fel lehet tuningolni százezrekké.

A sajtószabadságért majd akkor kell aggódni, amikor elindulnak ama bizonyos kocsik és begyűjtik a rendszer ellen hazudozókat, lázítókat, és elviszik őket valahová.

Millások, ha a hiteleteket helyre szeretnétek állítani, akkor a most készülő EU-s és amerikai véleményszabadság-korlátozás és nemzetközi cenzúra ellen kellene tüntetni! Ama bizonyos szabadságot, ami az interneten van, megelégelte ugyanis a nyugat. Megengedhetetlennek tartja, hogy nem képzett és felelősséget vállalni képtelen, Nick-nevek mögé rejtőző, s a globális pénz- és politikai hatalmat minimálisan sem tisztelő szellemi anarchisták és persze terroristák mindenfélét összehordjanak. Miután nehéz megtalálni és bebörtönözni valamennyit, úgy gondolják: a kommunikációtól kell megfosztani őket. Ez azt jelenti, megkezdődik a háború az internet ellen. (Ezzel külön összeállításunk foglalkozik!) Ez ellen lenne érdemes tüntetni, tömegesen felvonulni, millások, amíg lehetőség van rá....(…)

 

logonevjdont.jpg

 Leleplező

Magyarország jelen történelmét, politikai, társadalmi, gazdasági írásait összefoglaló és leleplező negyedévi ténymagazin.

   lajkolj_a_facebookon.jpg

A KÖVETKEZŐ SZÁMUNK DECEMBER ELEJÉN JELENIK MEG!

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁG ELŐFIZETÉSI DÍJA 1.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

1 ÉVRE CSAK 5.000 FT INTERNETES RENDELÉS ESETÉN!

RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

sza-leleplezo.jpg

SZLIMÁK HAJNALKA TEL:

+36 70 300 30 54

Email: hajnalka.szlimak@gmail.com

Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON, 990 Ft-ért + POSTAKÖLTSÉG, csak internetes rendelés esetén.

 

LINKAJÁNLÓ - LINKCSERE:

 ÖkonetAgro

okonet_aro.jpg

1 Liter: 2.980 FT

ÚJ MAGYAR TALÁLMÁNY A NÖVÉNYTERMESZTÉSBEN! DUPLA TERMÉS, CSODÁS NÖVÉNYEK

Az Ökonet Agro egy speciális MIKRO BIOLÓGIAI termésnövelő készítmény, javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humusz képződést. Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása bioaktív anyagokká. Vízzel hígítva használható. 10 L: 23. 900FT BŐVEBBEN..

viztisztito.jpg

WF-100, konyhai Víztisztító fordított ózmózos elv, ásványi anyag visszapótló patronnal. 4-6 ft/ liter áron tiszta ARZÉN MENTES ivóvíz.

Milyen szennyezőanyagokat távolít el a Fordított Ozmózis víztisztító?

Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium,  Arzén, Kadmiu, Kálium,  Szulfátok,  Keménység(Ca),  Nitrátok, Kloridok,  Fekália bacilusok,  Vírusok,  Protozoa ciszták,  Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór,  Mérgek, gyógyszer maradványok,  Anyag szedimentáció,  Szín és íz,  Azbeszt.

Vegyi anyagok, áram használata nélkül. BŐVEBBEN...

nuovacsomag.jpg

13.300 Ft

 50%  VÍZMEGTAKARÍTÁS 4 MOZIJEGY ÁRÁÉRT!!! 

Energiatakarékos csapvégek! Évi 4x-es megtérülés, akár egy életen át! 150 kg-al kevesebb CO2 kibocsátás, mínusz 50% -os víz-és csatornadíj!  

turbobooster.jpg13.750 Ft

Gázfogyasztást csökkentő, MAGYAR találmány

Az erős mágneses térben a szén- hidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) összeragadt molakulái eloszlanak. A mágneskezelt gáz pedig jobban keveredik a levegővel. Hatására több hő szabadul fel, amit műszeresen lehet ellenőrizni.

weboldalpenz.jpg.png

LEGYEN ÖNNEK IS INGYENESEN FENNTARTHATÓ HONLAPJA!INGYEN aldomain, és 1,5 GB-os TÁRHELY NULLA Ft éves költség! 5 oldalas továbbfejleszthető, professzionális honlap (a vevőtől kapott szöveg és képek feltöltésével) TOVÁBBI INFÓK... 

  Keresned sem kell!

Internet.wyw.hu

 

Hun-Web Linkek

  www.hasznosoldalak.hu

Weboptim Keresőmarketing

 http://www.magyarokszovetsege.hu/

 http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php

Független Újságírók Szövetsége: http://fusz.hu

MÉDIAPARTNER: Megalapozott Döntés

Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok

 

 

telefon.png

VISSZAHÍVJUK A MI KÖLTSÉGÜNKRE! 
KÜLDJE EL SMS-BEN VAGY EMAILBEN RÖVID KÉRDÉSÉT,
MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS A TELEFONSZÁMÁT! 

TEL: + 36 70 300 3054 Email: showexpo@freemail.hu

 HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST ÉS KISKŐRÖS 10KM-ES VONZÁS KÖRZETÉBEN EGYSÉGESEN  CSAK 990Ft!

MEGRENDELÉSÉT TELEFONON IS LEADHATJA:

Tel: +36 70 300 3054 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 72
Heti: 246
Havi: 3 740
Össz.: 1 683 385

Látogatottság növelés
Oldal: NINCS IGAZI SAJTÓSZABADSÁG - Tőke Péter
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »