LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 Tőke Péter: Orbán Viktor 3 év börtönt kaphatna 

Megdöbbentő, mi történt miniszterelnökünk kitûnő tusványosi beszédével! Elkenték, ,,méregtelenítették”? Jövőre ilyen előadásért:


Úgy kezdődött, hogy megnéztem a Hír Tévében Orbán Viktornak a Bálványosi Szabadegyetemen mondott beszédét. Kíváncsi voltam, hogy a „Magyarország és Közép-Európa megújul” című politikai fórumon előrukkol-e valami újjal. Rögzítettem a komputeren az adást, amelyet rendkívül jónak találtam, és már másnap kíváncsi voltam a visszhangra. Ekkor döbbentem meg. Mintha a beszéd első felét nem hallották volna, csak a második feléből idéztek blickfangokat, meg a román népszavazás ügyében elhangzott kijelentéseket. Ugyanúgy tudósítottak, mintha Viktor csak egy macskajancsi lett volna, és a sok blablából kiragadtak pár celebes monatot. Tyúkketrec, disznóól stb. no, meg amit ők is felfogtak: a válságért Brüsszel a felelős. de az utóbbi esetében arról egy szó sem, hogy miért, mi az előtörténete. A bal- és jobboldai elemzők agya is szabadságon lehetett, mert ásítozva elmentek a téma mellett. vagy szándékosan cenzúrázták a miniszterelnök beszédét, nehogy nagy port verjen fel az EU-vezetők és az IMF-küldöttség körében. Ha ugyanis marginalizálják, elkenik, akkor ők sem veszik komolyan. Sőt, szándékosan azt az egyetlen komoly reagálást futtatták, hogy a román miniszterelnök megorrolt magyar kollégájára. 

Talán az sem véletlen, hogy ezt a beszédet addig teljes terjedelmében senki sem írta le. Ekkor határoztam el, hogy leülök a komputer elé és én begépelem. A meglepetés akkor ért, amikor az általam készített felvételt nem tudtam lejátszani. Valamilyen rejtélyes technikai trükkel ugyanis megszakították, töröltek bizonyos részeket, és utána hagyták folytatódni a felvételt. Egy ilyen kiherélt beszéddel nem mehettem semmire. Még szerencse, hogy másnap este a Duna Tévé megismételte. Szóltam Drábik Jánosnak, hogy ő is nézze meg, és újra felvettem. Drábik visszaigazolta: az ő adásába is belenyúltak, bizonyos beszédrészek érthetetlenné váltak. Lehet, hogy ez az akció csak a Leleplező stábja ellen szólt, de hatásos volt. Csakhogy a második felvételt már nem manipulálták, így meg tudom osztani tisztelt olvasóinkkal leírva is Orbán Viktor ,,cikisnek” tartott beszédét. Időközben a www.orbanviktor.hu honlapon is megjelent a teljes előadás. Aki gondosan elolvassa, talán arra is emlékszik, mit idéztünk előző számunkban:

Aki nagy nyilvánosság előtt a köznyugalom megzavarására alkalmas módon az Alaptörvény jogszabály, Magyarország nemzetközi kötelezettsége, vagy Magyarország által kötelezően alkalmazandó európai uniós jogi aktus ellen, vagy az ezek alapján működő bírósági vagy hatósági rendelkezés ellen, általános engedetlenségre uszít, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” (Az új Btk. 336. paragrafusa)

Kedves Viktor, ha ez jövő ilyenkor történne, Te is, én is 3 év börtönt kaphatnánk.

(…)

Az Orbán-beszéd leírását itt abba is hagytam, mert utána jöttek az idézett blickfangok és a romániai magyaroknak szóló üzenet, amelyből persze azt fújták fel, hogy nem menjenek el szavazni, nem pedig a másik gonsolatot, miszerint lelkiismerete szerint mindenki maga döntse el. Záró megjegyzésként csak azt tudom mondani, hogy a reagálók többsége – a Magyar Nemzet vezércikkét kivéve – tájékozatlan, önálló állásfoglalásra csak kettes alára képes, és fel sem foghatta, miről beszélt Orbán Viktor. Hol vannak azok a profik, akik értik, tudják és megsúgják?

Hogy megértsük a miniszterelnök merészségét, idézzük újra ide az új Btk. vonatkozó, 336. paragrafusát:

Aki nagy nyilvánosság előtt a köznyugalom megzavarására alkalmas módon az Alaptörvény jogszabály, Magyarország nemzetközi kötelezettsége, vagy Magyarország által kötelezően alkalmazandó európai uniós jogi aktus ellen, vagy az ezek alapján működő bírósági vagy hatósági rendelkezés ellen, általános engedetlenségre uszít, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Ezek után azt kell mondanom, hogy miniszterelnökünk az EU-s kritikájával, majdnem EU ellen lázító beszédével bátorságát és igazságérzetét is bizonyította. Ilyesmire egyetlen ellenzéki vezető sem lenne képes, mert gyáva, mert megalkuvó, globalista-lakály. Lehet, hogy magyarnak mondják magukat, de internacionalisták, nemzetek turmixa pártiak és fogalmuk sincs arról mit jelent az a jelző, fogalom, amit most Viktorra kimondok: HAZAFI!

(A teljes cikk az eredeti Orbán beszéddel együtt a Leleplező - 2012/3 - őszi számában)

 

 sorarany.gif

RENDELJE MEG A LELEPLEZŐT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:


A 2011 két utolsó száma folyamatosan megvásárolható!


Szerkesztőség elérhetősége: leleplezo2010@gmail.comLegfrissebb számok Ára: 1490 Ft

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON,

990 Ft-ért csak internetes rendelés esetén.

leleplezo2010@gmail.com

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 190
Heti: 1 436
Havi: 3 897
Össz.: 1 667 036

Látogatottság növelés
Oldal: ORBÁN VIKTOR 3 ÉV BÖRTÖNT KAPHATNA - Tőke Péter
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »