LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

Szlimák Hajnalka: A GLOBÁLIS ÖSSZEOMLÁS JELEI

(3 rész)

EGÉSZSÉGÜGYI ÖSSZEOMLÁS, avagy A BEVÉTEL ERŐSÍTI A HALÁLT.

A múltban a természetes gyógymódok, csontkovácsolás, gyógyfüvek használata, a masszázs, a fürdők alkalmazása volt az elsődleges gyógyító módszer. A modern orvoslás, azonban MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik, és kizárólag vegyi úton előállított kemikáliákkal, kemoterápiával, durva műtétekkel lehet eredményeket elérni. Az eredmény azonban az, hogy egyre betegebbek az emberek, ellenben a gyógyszer - iparág csodásan fejlődik.

 

Hogy kezdődött? 1907-ben az AMA felkérte a Carnegie Alapítványt egy tanulmány elkészítésére az amerikai és kanadai egészségügyi képzés helyzetéről. A tanulmány szerzője Abraham Flexner (pedagógus), volt. Néhány év múlva Abraham Flexner lett a Rockefeller intézet orvosi oktatásért felelős igazgatója. A későbbi orvosi képzések alapja a Flexner jelentés lett. A szemlélet szerint csak az anyag a valós, és rajta kívül semmi más nem létezik, így az emberi szervezet is puszta matéria. Anyagot pedig csak anyaggal - vagyis gyógyszerrel - lehet gyógyítani. A természetes gyógymódok alkalmazását innentől kezdve hivatalosan kuruzslásnak ítélték.

1997-ben a WHO teljes ellenőrzési jogot szerzett az egészségügy felett, és hatalmukat kiterjesztették az egész világra.

 

Egy 2003-as felmérés szerint évente, csak az USA-ban 783.936 ember hal meg csak orvosi műhiba következtében. A halálesetek mintegy egynyolcada az orvosi receptre felírt gyógyszerek miatt van. 2004-ben az USA 1,4 trillio dollárt költött egészségügyre, melynek több mint egyharmada a gyógyszeripar zsebébe vándorolt. 2002-ben a 10 legnagyobb gyógyszeripari cég haszna 36 milliárd dollár volt. És az egészségügy eme fejlődése mégis egyre több betegséget okoz. Hogy lehet ez?

  egugymaffia.jpg

Ghislaine Lanctot „ Az egészségügyi maffia" c. sikerkönyve gyorsan beststelleré vált. Nem csoda, hiszen az emberek nem vakok, sokan maguk is látják, hogy értelmetlen beszedni a gyógyszerek nagy részét, mert többet árt, mint használ. Azonban, ha ebben a témában valaki felszólal, akkor azt eltávolítják az útból az illetékes érdekcsoportok. Ghislaine Lanctot ex-orvosnőtől, könyve megjelenése után a Doktori címet elvették, de Ghislaine (ejtsd: gilén), mára az emberiség tanítójává, és példaképévé vált.

Előadásain könyvein keresztül üzeni az emberiségnek, hogy van megoldás!

 

A gyógyszermaffia egyre gátlástalanabb, csak a pénz számít és a hatalom. A rendszer fenntartásáról gondoskodik az ENSZ, a világkormány, amelynek saját egészségügyi minisztériuma van (WHO), saját gyerekügyi (UNICEF), kulturális (UNESCO), saját mezőgazdasági (FAO) minisztériuma; saját hadserege, saját egyeteme, saját bankja (Világbank, IMF). Ma ők diktálnak a kormányoknak. Nekik pedig a pénzemberek diktálnak.

 

Az alábbiakban csak néhány meggyőző sort idézek az említett könyvből:

 VIDEOFILM A TELJES IGAZSÁGRÓL:

A NAGY HAZUGSÁG.

A hatóságok azt tanítják nekünk, hogy az oltások a megvédenek minket az esetleges agresszív vírusokkal és mikrobákkal szemben, és ezáltal megelőzik a fertőző betegségeket és járványokat.

VALÓBAN? Hatástalan és felesleges.

Ezt a nagy hazugságot 150 éve tartják fenn, annak ellenére, hogy:

1. Az oltások HATÁSTALANOK a betegségek elleni védelemben.

  • Az oltás kiválthatja a betegséget, ami ellen állítólag megvéd.
  • A beoltott ember terjesztheti a betegséget még akkor is, ha ő maga nem beteg.
  • Az oltás fogékonyabbá teheti az embert a betegségre.

1905-ben, a Fülöp-szigeteken a himlő miatti halálozási arány 10% volt. Egy tömeges oltási program után a halálozási arány járványméreteket öltött, megölve az akkorra már beoltott népesség 25% - át. Ennek ellenére a

hatóságok tovább növelték a beoltásokat. 1918-ban, a legszörnyűbb járvány az emberek 54%-át megölte, akkor, amikor a lakosság 95%-a már be volt oltva. Manilában, a fővárosban, ahol mindenkit beoltottak vagy újraoltottak,

volt a legkeményebb a helyzet 65%-os halálozási aránnyal. Mindanao szigete, ahol a lakosok visszautasították, hogy beoltsák őket, volt a legkevésbé sújtott terület. Csak 11%. A nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a

himlő elleni oltás tovább folytatódott. 1966-ban a WHO világméretű kampányt indított, ami 10 évig tartott volna, és csak azért adták föl, mert nyilvánvalóvá vált, hogy hatástalan.

A beoltott gyerek megfertőzött gyerek"

Beoltani annyi, mint mesterséges immunitással helyettesíteni"

  • Simone Delarue

 

A legjobb immunitás a természetes immunitás. Ez a 15 évesnél fiatalabb népesség 80-90%-ban megvan. Mivel az ember betegséggel való megfertőződése mozgósítja a test egész védekező rendszerét, a természetes immunizáció és a megbetegedés kéz a kézben járnak. Másrészről, az oltásokból származó fertőzések kiiktatják a test egész elsődleges védelmi vonalát. A mesterséges immunizáció a rendellenességet növeli. Aligha

meglepő, hogy gyakran meg kell ismételni. Az ismétlés pont olyan haszontalan, mint az első oltás.

 

2. Bizonyos oltások HASZONTALANOK, név szerint:

- Tuberkulózis és tetanusz, amivel szemben az ember soha nem immunis. Az a tény, hogy már volt tuberkulózisunk, nem akadályoz meg minket abban, hogy újra elkapjuk. Ellenkezőleg, az első tuberkulózis, amit néha maga az oltás okoz, sokkal sebezhetőbbé tesz minket egy második támadással szemben. És az végzetes lehet.

- Rubeola, amellyel szemben a női lakosság 90%-a természetesen védett, és ahol a betegség megkapásának kockázata a terhesség első három hónapjára korlátozódik. Mégis, mindenkit beoltanak.

- Diftéria, amit még a legnagyobb járványok idején is a gyerekeknek csupán 7%-a kap el. Mégis, ismét mindenkit beoltanak. Mi több, a gyerekeket és felnőtteket ismételten beoltják, noha azt hitetik el velünk, hogy a gyerekkorban kapott egyszeri oltás örökre biztosítja az immunitást.

- Az influenza és a hepatitis B gyorsan válnak erősen ellenállóvá az oltások antitestei ellen. Ez a két oltás tehát teljesen felesleges, ráadásul rendkívül veszélyes.

Veszélyes

1. Az oltásoknak megszámlálhatatlanul sok SZÖVőDMÉNYE lehet, amelyek a kisebb problémáktól

(allergia, ideggyógyászati panaszok) a halálig (hirtelen csecsemőhalál) terjedhetnek, és amelyek:

  • rövid lefolyásúak vagy állandóak;
  • azonnal jelentkeznek, később, sokkal később;
  • rövid életűek vagy visszafordíthatatlanok
  • ismertek vagy ismeretlenek.

 

VÁLOGATÁS AZ OLTÁSOK SZÖVŐDMÉNYEIBŐL RÖVID LEJÁRATÚ

Maga a betegség, vagy annak tipikus formái: szamárköhögés, bénulás (gyermekbénulás, szerű)

Allergiák: csalánkiütés, ekcéma, kiütés (bőrkiütés), asztma, rossz közérzet, gyengeség, fájdalmas gyulladások, - helyi reakciók, duzzadt nyirokcsomók, anaphylaktiás sokk, ami halált eredményezhet

 

Láz, Vesegörcsök, Purpora , Ödéma (vizenyő) , Reuma, Gyomor-bél problémák, Váratlan csecsemőhalál.

1-3 héttel az oltás után. Az idegrendszer minden heveny betegsége: komoly-enyhe agyvelőgyulladás, pan-encephalitis (kanyaró oltás) agyhártyagyulladás, visszafordíthatatlan idegi, károsodás. „

 

Eddig az idézet, melyből kiderül, hogy már a csecsemő - aki tiltakozni képtelen -, is ki van téve a gyilkos maffia manipulációjának.

Nincs más megoldás, csak, ha kivonjuk magunkat egy ilyen társadalomból, mint pl. a Mormonok ahol tilos az oltások alkalmazása, így gyermekeik kimutathatóan egészségesebbek, a felnőttek szervezete ellenállóbb.

 

GYILKOS MENNYISÉGŰ KÁLIUMOT FOGYASZTATNAK VELÜNK - Állítja Dr. Prof. Papp Lajos szívsebész. A Kálium általános szívelégtelenséget okoz. Az élelmiszerek egyébként is erősen szennyezettek Káliumban, hiszen a műtrágyákból az általunk fogyasztott élelmiszerekben is megtalálható. A konyhasót káliummal keverik, így a szívre folyamatosan káros hatással van. A szívsebész elmondása szerint, a kórházakban a szívbetegeknek nagy adag káliumot adnak gyógyító céllal!!! Holott a kálium ilyen nagy mennyiségben szívmegállást okoz.

 

A KEMOTERÁPIÁVAL KEZELT BETEGEK 96%-A BELEHAL A KEZELT BETEGSÉGBE. Az első világháborúban nitrogén -mustárgázt használtak biológiai fegyverként. Ma ez a kemoterápiás kezelés egyik bevált alternatívája. Valóban ez lehet a rák elleni küzdelem egyetlen lehetősége?

 

HALÁLOS FLUOR AZ IVÓVÍZBEN ÉS A FOGKRÉMEKBEN: a szibériai haláltáborokban fluorozták az ivóvizet, hogy a foglyok agya tompuljon, így ne foglalkozzanak az ellenállással. Növeli az agykárosodás, magzat károsodás, rákosodás mértékét. A patkánymérgekben nátrium-fluoritot is alkalmaznak. Fogkrémek helyett használjunk fogport!

 

MARGARIN, ÉTOLAJ, VAGY VAJ? Egyes feltételezések szerint a margarint csak egyetlen molekula választja el attól, hogy műanyag legyen. A legveszélyesebbek a telítetlen, transz-zsírsavakat tartalmazó, akár növényi eredetű olajok. A transz-zsírsavak emelik a szérum koleszterin szintjét, emelik a károsító LDL-koleszterin és csökkentik a védő HDL-choleszetrin szintjét, sőt emelik a triglycerid és egyéb lipid frakciók szérum koncentrációját is. Transz-zsírsavak hatására nő a CRP szint /mely nem specifikus jelzője az érbetegség elindulásának/, csökken a vérlemezkék összecsapódását, azaz a trombózist gátló anyagok képződése (prostaglandinok szintje), és a sejtek inzulin rezisztenciája (diabetes ) romlik. Valamennyi felsorolt effectus az érelmeszesedés kialakulását sietteti.

A táplálék transz-zsírsav tartalma és károsító hatása összefügg egymással. Egy 20 évvel ezelőtti felmérés szerint Amerikában az átlagos 2000 kalóriás étrend 3,6%-a származott transz-zsírsavak felhasználásából, vagyis egy-egy amerikai csaknem napi 8g transz-zsírsavat fogyasztott. A cukrászati termékek 23,8%, az átlagos margarin 16,5%, a teasütemények 9,8%, a sült burgonya 8,3%, a chips-ek 4,8% transz-zsírsavat tartalmaznak.

Szemben azzal, amit sokan várnának, a táplálékkal bevitt zsír nincs közvetlen kapcsolatban a vér zsírtartalmával. Sokkal inkább az elfogyasztott szénhidrát mennyisége határozza meg a vér zsírszintjét.

 

MÉRGEZŐ PET PALACKOK: A műanyag palackok anyagából leoldódik a biszfenol-A nevű vegyület, (BPA) az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag, évente hárommillió tonnát gyártanak belőle világszerte, évről évre öt százalékkal többet. Ebből készül az összes polikarbonát és epoxi-gyanta. Mi készül ebből?

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hivatal (EFSA) listáján a következők szerepelnek: cumisüvegek, műanyag tányérok, poharak, kancsók, ételtároló dobozok, újratölthető vizes és üdítős palackok (például kiránduló és sportpalackok), ivóvízvezetékek. A BPA-val az a gond, hogy hatása túlzottan hasonlít az ösztrogénekéhez. A szervezetbe kerülve leköti az ösztrogénreceptorokat, de valójában persze nem hormon, ettől a szervezet összezavarodik. S mivel a nemi hormonok rengetegféleképpen alakítják a folyamatokat a szervezetben, szinte feltérképezhetetlen, hogyan torzítja fejlődésünket és működésünket. Az már biztos, hogy a fiúknál például csökkentheti a spermiumtermelést, a lányoknál a saját ösztrogén termelését, meddőséget és idő előtti pubertást okozhat, gyermekkorban pedig befolyásolhatja a másodlagos nemi jellegek kialakulását. A tudósok úgy gondolják, hogy szerepe lehet az elhízásban is.

Az Egyesült Államok egészségügyi minisztériumához tartozó Környezeti Egészségügyi Tudományok Intézete (National Institute of Environmental Health Sciences) - a téma temérdek kutatási anyagának átvizsgálása után - arra a következtetésre jutott, hogy nem lehet többé figyelmen kívül hagyni azt a lehetőséget, hogy a BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes ivarszervi rákfajták felnőttkori kockázatát.

 

Az egészségügy vagy inkább betegségügy hatalmas üzlet. Ma a beteg is, az orvos is csak áldozata a rendszernek, együtt nézik, miként zajlik a fejük fölött egy hatalmas, globális, a dollárok milliárdjainak

megszerzéséért folyó küzdelem. Az orvos, egyik oldalon, elvesztette szakmai hatalmát - a diagnózist gépek készítik, a terápiát gyógyszer- gyártók írják elő. Csak a betegségre jut idő, a beteg emberre nem.

 

Ghislaine Lanctot nézete szerint, ha senki nem menne el az orvoshoz, nem lenne egészségügy, ha nem nem szerződne a bankokkal, nem lenne hitelcsapda sem, és ha az emberek nem fizetnének adót, megszűnne az államigazgatás kizsákmányoló formája.

 

(a folytatásban a Globális, evolúciós katasztrófa elkerülésének módjairól olvashatnak)

   lajkolj_a_facebookon.jpg

A KÖVETKEZŐ SZÁMUNK DECEMBER ELEJÉN JELENIK MEG!

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁG ELŐFIZETÉSI DÍJA 1.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

1 ÉVRE CSAK 5.000 FT INTERNETES RENDELÉS ESETÉN!

RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

sza-leleplezo.jpg


Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON, 990 Ft-ért + POSTAKÖLTSÉG, csak internetes rendelés esetén.

LINKAJÁNLÓ - LINKCSERE:

 ÖkonetAgro

okonet_aro.jpg

1 Liter: 2.980 FT

ÚJ MAGYAR TALÁLMÁNY A NÖVÉNYTERMESZTÉSBEN! DUPLA TERMÉS, CSODÁS NÖVÉNYEK

 

Az Ökonet Agro egy speciális MIKRO BIOLÓGIAI termésnövelő készítmény, javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humusz képződést. Minden növényhez! Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása bioaktív anyagokká. Vízzel hígítva használható. 10 L: 23. 900FT BŐVEBBEN..

weboldalpenz.jpg.png

LEGYEN ÖNNEK IS INGYENESEN FENNTARTHATÓ HONLAPJA! 

 

INGYEN aldomain, és 1,5 GB TÁRHELY NULLA Ft éves költség!  WEBLAPKÉSZÍTÉS AKCIÓS 20.000 FT-OS ÁRON, GYOES HATÁRIDŐVEL. 5 OLDALAS TOVÁBBFEJLESZTHETŐ PROFESSZIONÁLIS HONLAP.  TOVÁBBI INFÓK...

nuovacsomag.jpg

13.300 Ft

 50%  VÍZMEGTAKARÍTÁS 4 MOZIJEGY ÁRÁÉRT!!! 

Energiatakarékos csapvégek! Évi 4x-es megtérülés, akár egy életen át! 150 kg-al kevesebb CO2 kibocsátás, mínusz 50% -os víz-és csatornadíj!  

turbobooster.jpg13.750 Ft

Gázfogyasztást csökkentő, MAGYAR találmány

Az erős mágneses térben a szén- hidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) összeragadt molakulái eloszlanak. A mágneskezelt gáz pedig jobban keveredik a levegővel. Hatására több hő szabadul fel, amit műszeresen lehet ellenőrizni.

weboldalpenz.jpg.png

LEGYEN ÖNNEK IS INGYENESEN FENNTARTHATÓ HONLAPJA!INGYEN aldomain, és 1,5 GB-os TÁRHELY NULLA Ft éves költség! 5 oldalas továbbfejleszthető, professzionális honlap (a vevőtől kapott szöveg és képek feltöltésével) TOVÁBBI INFÓK... 

  Keresned sem kell!

Internet.wyw.hu

 

Hun-Web Linkek

  www.hasznosoldalak.hu

Weboptim Keresőmarketing

 http://www.magyarokszovetsege.hu/

 http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php

Független Újságírók Szövetsége: http://fusz.hu

MÉDIAPARTNER: Megalapozott Döntés

Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 190
Heti: 1 411
Havi: 3 872
Össz.: 1 667 011

Látogatottság növelés
Oldal: EGÉSZSÉGÜGYI ÖSSZEOMLÁS - Szlimák Hajnalka
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »