LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 Tőke Péter - Peter Sheldon: 

A NIBEK és a CIA-KGB kettős ügynök engem igazol

Titkos összefogás Orbán Viktor

győzelméért és a sunyi lehallgatások

 

 

Több állam is annyira bizalmatlan saját polgáraival szemben, hogy mindenkit potenciális terroristának néz, mint az USA-ban, de némelyik EU-s országban is. „Csak az fél, akinek rej-tegetnivalója van." Ez a leg-klasszikusabb és leghazugabb érv a mindent látó állam mellett - írta az egyik hetilap annak kapcsán, hogy meg fog alakulni Magyarországon a NIBEK, azaz a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ. A kormány még csak titkot sem csinál abból, hogy az a célja, a szuper-titkosszolgálat létrehozásával mindent megtudjon az állampolgárokról.

 

A Jobbikosoktól hallottuk, hogy a NIBEK-nek joga lesz előzetes engedély és bármilyen korlátozás nélkül betekinteni mindenki minden elektronikusan és papíron tárolt adatába, többek között a személyiadat- és lakcímnyilvántartásba, az adóügyekbe, az orvosi adatokba, a banki adatokba, sőt még a repülőjegy-foglalásokba is.

Az Európát is figyelő NSA által működtetett Echelon műholdas rendszer minden telefont, faxot, e-mailt stb-t képes figyelni, másodpercenként ötmilliárd adatot képes kontrollálni, ezáltal kiszűrni minden terrorizmusra, uráncsempészésre, és egyebekre vonatkozó információmorzsát. Az NSA, az USA nemzetbiztonsági szolgálatának kíváncsiskodása ellen már évekkel ezelött sokan tiltakoztak az Európai Parlamentben, mégsem történt semmi. Az NSA legalább megosztaná az értesüléseit, de a fontos információinak csak egy részét adja át. Manapság az al-kaidás világban érthető, hogy egy olyan államnak, mint az USA, mindenről tudnia kell. E célt szolgálja a Facebook és a közösségi portálok, de a mindenki számára hozzáférhető internetezést elősegítő e-mail-óriások, mint a Gmail. Az USA ezért is követelte meg a hozzájuk beutazóktól a biometrikus útlevelet és az ujjlenyomatot.

Titokban Európa is megteremtette a maga szupertitkos szolgálatát, amelyről Drábik kollégám írt az előző számunkban a Breivik-ügy hátterét kutató cikkében. Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy az Orbán-kormány létrehozza a NIBEK-et. Ha másutt már képesek egyszerre akár 800 millió felhasználó közösségi portált és e-mailezőt ,,figyelni", akkor itt-hon nem nehéz összeállítani egy olyan számítógépes rendszert, amelyik képes a szerény tízmillió polgárunk számos tevékenységét követni, a fotóit eltárolni, azokból biometriai adatokat kinyerni stb. A Titkos összefogás Orbán Viktor győzelméért című könyvem megírását is a lehallgatás-technika fejlődése inspirálta. Akik esetleg úgy vélekedtek, hogy az egész a fanrázia mûve, a NIBEK kapcsán megtapasztalhatják majd, hogy minden kis titkunk bekerülhet egy óriási digitális archívumba, s ha valaki a törvény ellen vét, akkor bizony előszedik. A könyvemben a kül-földi egyetemeken kint tanuló diákok lehallgatása is téma, köztük a nyolcvanas évek végén ösztöndíjjal kint tanuló magyarokról, fideszesekről is szó van. Én úgy gondoltam, nem sértem senkinek a személyiségi jogait, még csak utalni sem fogok senkinek a kis titkaira, esetleges fiatalkori ballépéseire sem.

Más a helyzet, amikor egy fontos magyar CIA-KGB-s kettős ügynök nyilatkozik róla a leghitelesebb dr. Ilkei Csabának. A szóban forgó kém, aki az akkori elnök előfutáraként felderítette Amerika első emberének utazási célállomásait, néha olyan megbízást is kapott, hogy nézze meg, mit csinálnak az ösztöndíjas honfitársai, nem rendetlenkednek-e az USA rovására. Három-négy napot töltött a reményteljes politikus-palánták közelében. „Apuci"-nak szólították, sörözés közben beszélgettek. Általában a késő délutáni ebéd után jöttek le a kocsmába, néha lányokkal. De nem hangoskodtak, nem verekedtek, mint jó néhányan - olvashatjuk dr. Ilkei Csaba interjújában.

Neveket is megtudhatunk:

Elsőként Szájer József érkezett 1986-ban egy évre az Oxfordi Egyetem Baliol College-be, 1987-ben Kövér László követte őt, Orbán Viktor 1989. szeptember 25-én jött ki Soros jóvoltából az oxfordi Pembroke College-be, s akkor nagy liberálisnak vallotta magát. (...) Amikor hazamentem Amerikába és jelentenem kellett, milyenek a fiúk odaát, tömören, azt válaszoltam: „Beképzelt fütyik!"

Az ügynöknek volt még egy figyelemre méltó megjegyzése: Vigyáztak rájuk.

Az SZDSZ-esek, például Haraszti Miklós, Kiss János New Yorkban kaptak felső szintû ,,továbbképzést". Köny-vem hősei is hasonló ösztöndíjasokból lettek megformálva. Akkoriban még csak az ilyenekről akartak mindent tudni, és amint a könyvemből is kiderül, ma már az a lehallgatási és kukkolási technika is ,,őslény".

 RENDELJE MEG A LELEPLEZŐT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:


A 2011 két utolsó száma folyamatosan megvásárolható!


Szerkesztőség elérhetősége: leleplezo2010@gmail.com


SZLIMÁK HAJNALKA TEL: +36 70 300 3054


Legfrissebb számok Ára: 1490 Ft

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON,

990 Ft-ért csak internetes rendelés esetén.

leleplezo2010@gmail.com

+ 36 70 300 3054

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 476
Heti: 795
Havi: 5 370
Össz.: 1 674 392

Látogatottság növelés
Oldal: Titkos összefogás Orbán Viktor győzelméért ÉS A SUNYI KÉMKUKKOLÁSOK - Tőke Péter
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »