LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 

Tőke Péter - Peter Sheldon:

Titkos összefogás Orbán Viktor győzelméért (részletek a könyvből)

 

Előszó

 

A politikai zsarolás ismert a történelemből. A háborúk, a diktatúrák korszakából, a megbukott szocialista világ államvédelmiseinek jóvoltából, a titkosszolgálatok világából... Sajnos, a mi világunktól sem idegen.

E könyv azért született, hogy felhívjam a figyelmet erre a problémára, rávilágítsak bizonyos körök mesterekedéseire, és arra, hogy bizonyos események alkalmával érdemes a hátteret, a mögöttest is vizsgálni. Mindig akadnak olyanok, akik nem tudják elviselni, ha egy választáson alulmaradtak, megszokott elit világukat és a gazdasági jólétüket fenyegetik. Ha valahol egy főügyész nem akarja idő előtt átadni a helyét az új rend bizalmát élvezőnek, hát ,,rásegítenek". A demokráciákban már nem szükséges bárkit is megölni. Békésebb módok is adódnak.

A könyv története - az, hogy a külföldi egyetemeken tanult ösztöndíjasokat egykor lehallgatták, s a diákkori botlásaikat most felhasználják ellenük - természetesen fiktív, még akkor is, ha bizonyos részei titkosszolgálati információk nyomán született. A könyv szereplői is kitaláltak annak ellenére, hogy valós helyszíneken, és ismert személyiségek körében is megfordulnak.

A főhős, egy poloskázó specialistává képzett, Oxfordban tanuló és lehallgató diák veszélyekkel teli életútja és hihetetlen karrierje során belepillanthatunk a másik oldal rejtélyes világába. Ám egy igazi magyar még onnan is sokféleképpen segítheti hazája boldogulását.

Peter Sheldon

 

titkos_osszefogas_borito_1.jpeg

 

A politikai zsarolás

 

A magyar delegáció lehallgatása is ugyanolyan periódusa volt életének, mint a két magyar politikusról készített terhelő anyag. Ezt is el akarta felejteni, de nem tudta. A tükörben nézve a legszívesebben leköpte volna a saját arcát:

- Utolsó szemét gazember vagy, ezt teszed a hazád demokratikus átalakításán fáradozó élvonalbeli ellenzékiekkel!

Most már tudta, hogy a rögzített anyagokat felhasználják majd valamikor a jövőben. Sikeres, nép által választott vezetőket buktathatnak le, bátor kezdeményezéseket fojthatnak el, tehetséges szakembereket állíthatnak félre, sőt akár öngyilkosságba is kergethetik a leglabilisabbakat. Így akár egy ország reményteli fejlődését is kettétörhetik.

Eszébe jutott a Jázminnál tett legutolsó látogatása. Akkor is szó esett ilyesmiről, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. A ,,menedzserképző" egyik napján lógott el, akkor ment be az Országházba.

- Hát te mit keresel Magyarországon? - lepődött meg Jázmin.

- Van itt egy menedzsertanfolyam, arra kellett hazajönnöm.

- Ez az a Demszky-féle hírszerző-képző? - fitogtatta jólértesültségét.

- Demszky nevét még nem hallottam, de sok SZDSZ-es, fideszes vesz részt rajta.

- Tudom, Mark Palmer amerikai nagykövet áll a háttérben.

- A csokornyakkendős répaevő?

- Találó elnevezés, Kölyök. Ha hiszed, ha nem, ő tud itt mindenről a legtöbbet! Néhány hónapja volt egy politikai bizottsági ülés. Nekünk fogalmunk sem volt, hogy miről van szó, ő meg az órájára nézett, és megmondta, hogy most éppen ki beszél és miről. Tudta előre, milyen határozatot hoznak majd.

- Ilyen sok áruló van?

- Egy fenét! Informális kapcsolat van a CIA-val és félhivatalosan, vagy suba alatt mindenről tájékoztatják őket.

- Tényleg, te voltál kint először Amszterdamban, hogy felvedd a kapcsolatot az európai központjukkal. Ha jól emlékszem, Mr. Scott-tal találkoztál.

- Igen-igen. Utána kétszer is Budapestre látogatott és több fontos emberrel is összehoztam. Azóta már képviseletük is van itt. Scott lehet, hogy már elment nyugdíjba. Nekem azt mondta, nem tért vissza az USA-ba, a lányánál él majd Olaszországban. Ha túl leszünk ezen a rendszerváltási színjátékon, akkor egyszer meglátogatom, mert meghívott.

- Mondd, miért nevezed színjátéknak az előttünk álló rendszerváltást?

- Azért, mert nem mi, magyarok irányítjuk, hanem a külföldön kiképzett ösztöndíjasok, mint a mi körünkbeliek is, aztán amerikai és német tanácsadók, de legfőképpen az Aczél-féle, meg az angol és a francia szabadkőmûvesek, a pártelit dörzsöltjei, a milliomos amerikai és kanadai magyar emigráció. Már az Ellenzéki, majd a Nemzeti Kerekasztalnál történt viták, alkuk is megmutatták, hányféle külföldi gazda diktálja a tennivalókat. Egyre inkább egy politikai káosz kezd majd kialakulni.

- Azért mégiscsak kell lennie egy fő áramlatnak!

- Az Mark Palmeré, ő meg a bécsi amerikai nagykövet társa, Lauder az itteni a politikai boszorkánykonyha fő kavarói. Van egy Washingtoni Konszenzusnak nevezett, az USA által kitalált követelményrendszer, azt kell végrehajtani a demokratikus átalakítás folyamán. Ennek fő letéteményese az SZDSZ, aki pedig nem azt akarja, amit Palmerék, annak annyi! Még Németh Miklós, a mostani miniszterelnök is igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Együtt teniszezik Palmerrel és a pályán döntenek sok mindenről.

- És aki másként akarja a rendszerváltást?

- Azt ellehetetlenítik, lejáratják vagy bevetik vele szemben a politikai zsarolás jól bevált módszereit.

- Mesélj erről, mert ez érdekel!

- Az állambiztonság úgy dolgozik, hogy a kiszemeltekről és a megfigyeltekről is anyagokat gyûjtenek. Az előbbiekről azért, hogy ha eljön az ideje, megszorongathassák a töküket, és akkor beszervezhetik őket. Az utóbbiakat pedig lebuktathatják akkor, ha az érdekeik megkívánják. Beletartozik ebbe olyasmi, hogy részegen vezettél, esetleg gázoltál is, s azt elsimították. Aztán házasember létedre szeretőt tartottál, és azt szépen dokumentálták. Beletartozik ebbe egy sor, rövidebb börtönbüntetést jelentő kisebb csalás, csempészés, sikkasztás és sok bûncselekmény.

- Ezeket előszedhetik és zsarolnak vele?

- Ha valaki nem akar önként félreállni, vagy lemondani a posztjáról, akkor megfenyegethetik, hogy a feleségét és a gyerekét elütheti egy részeg által vezetett teherautó, vagy az illetőt bedrogozzák, és egy-két nővel gruppenbulizva lefényképezik, videóra veszik. Jól bevált módszer a korrupcióba keverés, kenőpénz elfogadása, a féláron vett lakás, a használt állami kocsi fillérekért történt megvásárlása.

- És mondjuk a lehallgatott kompromittáló anyagok?

- Azok is. A lényeg, hogy valamennyi felhasználható, ha valakit félre akarnak állítani, vagy besúgásra, ügynöki feladatra akarnak kényszeríteni. Ezzel szemben van olyan megoldás is, amikor nem zsarolnak, hanem beígérnek pluszokat. Például a világútlevél bevezetése előtt preferálhatták a delikvenst azzal, hogy nemcsak három évente egyszer, hanem akár többször is külföldre utazhat, és azt hozhat be a vámon, amit akar. Jól bevált a soron kívüli előléptetés, egy jelentősebb pénzösszeg, lakás- vagy kocsikiutalás is. E módszereket használta a párt és az állambiztonság is.

- Ha változik a rendszer, gondolom, a módszerek is változnak.

- Igen. Egyszer Scott-tal beszélgettünk erről. Képzeld, mesélte, hogy amikor kint voltam Prágában a Varsói Szerződés politikai tanácsadó testületében, akkor a szovjet, az NDK és a román delegáció is tájékoztatta titokban a CIA-t. Az én tevékenységem is naprakészen ismerték. Később azért is az én ablakomra lőtték rá azt a mütyürt, mert tudták, hogy a Külügyminisztérium, és Várkonyi Péter, a miniszter csak egy báb, mindent a pártközpont koordinál, a kormánynál viszont mi vagyunk azok, akik a miniszterelnök nemzetközi kapcsolatait irányítják, és minden fontosabb külföldit fogadnak.

- Hogyan tudták elérni, hogy a Varsói Szerződésben négy delegáció is folyamatosan informálja őket?

- Tudnod kell, hogy a politikai zsarolásoknak mindig van egy főembere. Nevezhetjük akár úgy is, hogy Teremtő. Ez nem ke-veredő össze a másik fajta, szuperkülönleges Teremtővel, aki megtervezi az eltüntetendő fontos ügynök átplasztikázását, és egy valós személyiségbe bújtatva, igazi személyazonossággal ,,újrateremti". Majdnem Isten. Hasonló a zsarolások főembere, a Moderátor-Teremtő is, aki egy rendkívüli rábeszélő képességû ügynök. ő nem ,,varázsol" új személyiséget, csak felkeresi a célszemélyt és felvázolja a lehetőségeket. E ,,kapcsolat-teremtőmoderátornak" szinte lehetetlen nemet mondani. Mindent el tud érni, kivéve azt az esetet, ha a szemben ülő megzsarolt előkap egy pisztolyt és lelövi az illetőt. Nos, egy ilyen főember megkereste Prágában az adott delegáció kiszemelt, alaposan felderített tagját, és pontosan tudta, mivel lehet hatni rá. Pénz egy svájci bankszámlára, egy álomnő, a rivális megbetegítése, vagy olyan mértékû lejáratása, hogy hazarendeljék. Gondold csak el, milyen a szituáció, ha elmondja, mit kér, és előre közli, hogy már másik három delegáció köpött. Ezt be is bizonyítja azzal, hogy ismerteti a titkos anyagot, tehát olyasmit kellene megszerezni, amit már amúgy is tud. Ám lehet, hogy legközelebb a három helyett csak egy hozza az információt, és szükség lehet még egy forrásra, hogy az anyag ellenőrizhető, megerősíthető legyen. Ugye ez egészen más így, mintha csak te dolgoznál magányosan!? Nos, Scott mesélte, hogy a CIA-nak van ilyen rendkívüli ,,Teremtője". Csupán néhány, de akad. És Budapesten azért tudnak szinte azonnal mindent, mert Teremtő által megteremtett PB-s, KB-s kapcsolat túlságosan serénykedett.

Felhajtotta a csészéből a maradék kávéját és folytatta:

- Visszatérve a politikai zsaroláshoz, biztosra veszem, hogy nálunk is hamarosan bevetik ezt az eszközt. Például Pozsgay Imrét le kell járatni, vagy ellehetetleníteni, hogy ne lehessen köztársasági elnök. Aztán Bíró Zoltánt is el kell távolítani az MDF éléről, mert nem a beavatott szabadkőmûves brancs kiválasztottja. Aztán az MSZMP-ben úgy kell kavarni, hogy a fafejûvé és rugalmatlanná váló Grósz elveszítse minden befolyását és hatalmát, hogy két vetélytársa, Nyers Rezső és Németh Miklós kihúzhassa alóla a szőnyeget. Olyan személyiségeket kell a két, győzelemre esélyes párt csúcsvezetésébe tenni, akik kompromisszumkészek, hajlandók az Amerika által elvárt új rendszer érdekében a paktumokra.

- Te hogy bírod ezt gyomorral?

- Sehogy. Már sokan leléptek a süllyedő hajóról, ezt teszem majd én is. Nem várom meg a választásokat, és az új kormányt, hogy kirúgjanak.

- Szerinted az új, demokratikus rendszerben is lesz politikai zsarolás?

- Akkor lesz csak igazán. Először is el kell lehetetleníteni, lejáratni és tönkretenni a történelmi pártokat. Erre legjobb a belülről való rohasztás, aztán a szalámizás, és végül a tehetséges pártvezetők megbuktatása, nyomásgyakorló általi ,,önként" félreállíttatása. A kisgazdák és a szociáldemokraták az elsődlegesen felszámolandók. Sok-sok embert kell még megzsarolni, hogy hulljon a férgese, jó néhány belső puccsot kell szervezni, hogy a túl céltudatos, egyénieskedő, saját politikát diktáló erős egyéniségek félreállíthatók legyenek. Még el sem kezdődött a rendszerváltás, az ügyesebb elvtársak már spontán privatizálnak, vagy kiépítik a következő rendszerbeli úri életüket. Majd meg fogod látni, itt nem lesz igazi rendszerváltás! Ahogy a mi körünk, úgy a pártelit más ügyes részei is átmentik magukat, a tudásukat, a vagyonukat, luxusvilláikat és a hatalmukat is.

Kaméleonként átalakulva már foglalt helyük van a jövőre megszülető új húsosfazéknál. Semmiféle forradalom, emberáldozatokkal együtt játó elementáris összecsapás nem lesz a régi és az új rend között, mert már minden le van zsírozva. Ami pedig még nyitott kérdés, azt a befutók a saját érdekeiknek megfelelően lepaktumozzák.

Nándi nagyon csalódott volt. Csak annyit mondott:

- Mocskos új világ kezdődik itt Magyarországon...

 

25. fejezet

A nő csapdája

 

(...) A nő teljesen elvarázsolta a fiatalembert, aki teljesen megfeledkezett az alapvető titoktartási szabályokról, s megkérdezte:

- Szerelmem, te gyakrabban vettél részt a lehallgatási munkában. Neked is dögunalmas volt, vagy akadt ,,nagy fogásod"?

- Erről nem beszéhetek, de miért érdekel?

- Csak azért, mert én a drogozásokon, piti ügyeken kívül még semmi érdekeset, komolyabbat nem tudtam rögzíteni.

- Hát, én a Yale-en és a Harvardon több csúcsnak számító anyagot is felvettem. Egy kormányzó fiacskájának bugyitánca és egy sztárszenátor lányának lopótökös szexorgiája volt a legér-dekesebb. Persze Oxfordban is akadt izgalmas csemege. Egy orosz főelvtárs kölyke enyhe sokkolót csinált a nemi szervéből, hogy szikrákat szórjon, egy fontos lengyel pedig a megerőszakolt lányokból még egy liter vért is lecsapolt. Ezt aztán különleges koktélokba keverve megitatta a barátaival. Mellesleg a te magyarjaid is remekeltek. Undorítóak voltak. Olyan szenzációs anyagot produkáltak, hogy nem volt elég a hang, képileg is meg kellett örökíteni. Elindítottam a videót is, ami csak különleges esetekre ajánlott. Ha látnád, mit mûveltek részegen, beleborzonganál... Felejtsd el, amit mondtam, inkább szeretkezzünk!

(A fiatalember tette a dolgát, de a hallottakat nem tudta elfelejteni) folytatjuk....

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 72
Heti: 244
Havi: 3 738
Össz.: 1 683 383

Látogatottság növelés
Oldal: TITKOS ÖSSZEFOGÁS ORBÁN VIKTOR GYŐZELMÉÉRT - előszó - Tőke Péter - Peter Sheldon
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »