LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

Szlimák Hajnalka: TISZTA VIZET A POHÁRBA!

 

BETEGSÉGEINK 80%-ÁT „MEGISSZUK”

Megdöbbentő adatokkal szolgál az MTA Növényvédelmi Kutatóintézetének három éves országos felmérése: A hazai felszíni vizek, az ivóvízbázisok és a vezetékes ivóvíz 53 százaléka tartalmaz növényvédőszer-származékot. A vízművekben csupán 20 -féle szennyezés fajtáját mérik, holott mintegy 

300.000 -féle különböző hormon, gyógyszer maradvány és vegyi és ipari szennyeződés található az IVÓVÍZBEN.

vizetiszik.jpg

 

A klór pedig nagy mennyiségben egészségtelen, és a szennyeződéseket nem, csupán néhány baktériumot ártalmatlanít. A klóros víz forralásával trihalometán szabadul fel, mely erősen rákkeltő hatású. Betegségeink 80%-áért az ivóvíz a felelős. Klinikai vizsgálatok szerint, akik nem isznak elegendő (napi 2-3 liter) tiszta vizet, azoknál 50%-al megnő a rákos megbetegedések száma. Azok pedig, akik gyümölcslében, üdítőkben veszik magukhoz a folyadékot, 150 – 250%-ban nő a megbetegedések kockázata.

 

CSAPVÍZ FOGYASZTÁSÁVAL 75 ÉV ALATT 28 KG, ÁSVÁNYVÍZ ESETÉN PEDIG 90 KG „KŐZETET” ISZUNK MEG

 

A hazai ivóvíz ásványi anyag tartalma szinte teljes mértékben szervetlen formában van jelen, így nem szívódik fel a sejtekben, csupán a véráramba kerül és ott meszesedést, lerakódásokat okoz. A szervezet számára szükséges tápanyagok a táplálékban, növényekben (sejt alapú növényi étrend kiegészítőkben) megkötött formában szívódnak csak fel. Az ivóvíz és ásványvíz felelős nagy mértékben a vesekő, epekő lerakódásokért is. Az ivóvízben oldottan előforduló hormontartalmú gyógyszerek, növényvédő szerek, oldott nehézfémek (arzén, nikkel, kadmium) számos rákos betegség, idegrendszeri betegség okozója. A túl sok hormon pedig meddőséghez vezet és a spermiumok életlépességét rontja.

Forrás: Ferenczy László természetgyógyász

 

RÁKKELTŐ ARZÉN TÖBB MINT 300 TELEPÜLÉSEN FORDUL ELŐ VEZETÉKES CSAPVÍZEINKBEN:

Az EU tavaly májusban figyelmeztette az Orbán-kormányt, hogy már nem adnak Magyarországnak több haladékot, 2012. december 25-éig minden településen biztosítani kell a rákkeltő anyagtól mentes ivóvizet.

Az arzén a legmérgezőbb hatású félfém. Ez az egyetlen olyan világszerte széles körben előforduló természetes anyag, amelynek rákkeltő hatása egyértelműen bizonyított. A hosszan tartó, vagy nagy mennyiségű arzénterhelés hatására – a többi közt - tüdőrák, bőrrák, veserák, vagy fejlődési rendellenességek alakulhatnak ki. Az ivóvízzel bevitt arzén ráadásul az egész emésztőrendszert megterheli, ezért a magas arzéntartalmú vizet fogyasztó lakosság körében gyakrabban fordul elő gyomor, máj, hólyag és vastagbélrák is. Az arzén forralással sem távolítható el az ivóvízből, így a főtt ételekben is benne marad. „ - Hír24

 

LEHET HOGY OLCSÓBB ÉS PRAKTIKUSABB A HÁZTARTÁSOKAT VÍZTISZTÍTÓKKAL FELSZERELNI? „A kormány korábbi tájékoztatása szerint a dél-alföldi régió vízminőségét javító programra összesen több mint 71 milliárd forintot költenek majd el.” Forrás: Origo

 

ARZÉN VÍZ SZENNYEZETTSÉG TÉRKÉP

(Klikkelj a képre a nagyításhoz!)

arzen.jpg

 

MILYEN SZENNYZŐDÉSEKET TÁVOLÍT EL A WF100 VÍZTISZÍTÓ?

(a nagyításhoz klikkelj a képre)

szuresi_tablazat_h.jpg

 

MIT OKOZ AZ ARZÉNES VÍZ?

Daganat lesz a méregből - forrás: MTI

 

"Eddig próbálták eltussolni, hogy milyen hatásai vannak az arzénes víznek, nem csoda, hogy még a tanult emberek is tájékozatlanok. Egy mérnökember mondta ma nekem a vízosztásról, hogy eddig is ezt a vizet ittuk, mégsem volt rossz, miközben ő maga is daganatos beteg" - mondta Majláth Árpád, Bácsbokod körzeti orvosa az [origo]-nak.

"Amióta ideköltöztem, kutatom,hogy miért van itt több daganatos beteg, mint más környékeken. Mielőtt megtudtam, hogy arzénes a víz, még a kalocsai paprikára is gyanakodtam, mert azt itt nem csak a halászlébe szórják bőségesen"- mondta.

 

Több évtizedes tapasztalata szerint a környéken sokkal gyakoribbak a bélrendszerhez kötődő daganatos megbetegedések, mint máshol, és ebben meggyőződése szerint szerepet játszik az arzénes víz is.

"Az emberek legalább a hatvanas évek óta ezekből a kutakból isznak, akkor épült ki a csatornahálózat. Ráadásul a víz azbesztcsövekben fut, és a rendszer is elavult. Ha egy német meglátná ezt a vizet, azt mondaná, lábat sem mos benne, nemhogy ebből főzzön" - mondta.

 

Majláth korábban saját felelősségére megvizsgáltatta a települést vízzel ellátó kutakat, az egyikben 25, a másikban 30 mikrogramm feletti arzént mértek, ezért többször a helyi képviselő-testület elé vitte a problémát.

"Mindig lesöpörték az indítványaimat azzal, hogy nincs rá pénz, vagy hogy a szűrőberendezés kiépítése nagyon megdrágítaná a vizet" – mondta.

 

 

AZ IONIZÁLT TISZTÍTOTT LÚGOS VÍZ OXIGÉNTARTALMA KÉT HÁROMSZOR MAGASABB A CSAPVÍZÉNÉL.

 

HOGY MŰKÖDIK A VÍZ IONIZÁTOR? Öt darab nagy méretű, platinával bevont titán elektróda lemezzel ionizálja a vizet a készülékben (a legkorszerűbb japán fejlesztés). Az adott csapvíz minőségétől függően 10 vagy ennél magasabb pH-értékű ionizált vizet állít elő a berendezés. A negatív ionok nagyon hasznosak a szervezet számára. Az ionizált vízben (és levegőben) kevesebb a vírus, a por, a penészgomba és a bakérium. A rothadási folyamatokat semlegesíti.A HÁZTARTÁSI VÍZ LÚGOSÍTÓ BERENDEZÉS 17-18 Ft/ liter áron állít elő ionizált, vizet.

Hogyan jön létre a lúgos víz?

A Lúgos víz egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre.

 

ionizalt_lugosviz02.jpg

Az elektrolízis egy folyamat, amelyen keresztül a víz savas és lúgos vízre bomlik le. Az ivásra szánt Lúgos víznek a pH értéke 8,5 és 9,5 között változtatható. Ez az igazán ideális, ivásra ajánlott víz!

lugosito.jpg

A LÚGOS VÍZ FOGYASZTÁSA ajánlott, ha a a következő betegségektől szenvedünk:

 

Túlsúly, Izületi gyulladás, Cukorbetegség, Magas vérnyomás, Izületi fájdalmak, Fejfájások, Dülmirigy problémák, Hevülések, Emésztési zavarok, Bőrbetegség, Székrekedés, Száraz bőr és haj, Csontritkulás.

Néhány szembetűnő hatás: A csontritkulás megáll, mivel a testnek nem kell a lúgos állapot fenntartása érdekében a csontokban található kalcium tartalékaihoz nyúlnia.

A testnek nincs szüksége zsiradékok előállítására annak érdekében, hogy megvédje magát a savaktól, és ezekben a felhalmozott zsiradékokban tárolja őket. A meglevő zsírpárnáink lassan eltűnnek.


A növényvédő szerek, rovarirtók, savas élelmiszerek és italok, a stressz és a levegőből belélegzett szennyeződések hozzájárulnak a savasság létrejöttéhez. A szervezet ilyen mértékű savasságnak gyakran nem tud magától ellenállni, így segítségre van szüksége. Amikor a test a Lúgos víz fogyasztása által visszaállítja a lúgos állapotát, akkor jelentős változás észlelhető egészségünkben.A Lúgos víz haszna sokoldalú:

  • a súlyveszteséget egészséges módon valósítja meg, ezért Önnek nem kell koncentrálnia arra, hogy mit eszik, csak arra, hogy a Lúgos vizet fogyasszon.,

  • növeli a szervezet immunitását a fertőzésekkel szemben,

  • megköti a szabad gyököket,

  • méregtelenít, öregedési folyamatokat visszafordítja,

  • növeli a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

  • hidratáló képessége hatszor nagyobb, mint az ásványvízé

  • napi 2 liter fogyasztása javasolt, étkezések között.

    A vér lúgosságát 7,35 és 7,45 pH érték között kell tartani az egészséges test érdekében. Ezen kívüli tartományban beteg a testünk. A csapvíz és a palackozott víz öregedést okoz!ARZÉN MENTESÍTÉS HÁZI VÍZTISZTÍTÓVAL

MILYEN SZENNYEZŐDÉSEKET TÁVOLÍT EL A FORDÍTOTT OZMÓZIS ELVEN MŰKÖDŐ VÍZTISZTÍTÓ?Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből 99% -ban, kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium, Arzén, Kadmium, Kálium, Szulfátok, Keménység(Ca), Nitrátok, Kloridok, Fekália bacilusok, Vírusok, Protozoa ciszták, Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór, Mérgek, gyógyszer maradványok, Anyag szedimentáció, Szín és íz, Azbeszt.

A WF 100 házi víztisztító berendezés a fordított ozmózis technológiájával 4-6 ft/ liter áron nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet, vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül!

 

A WF 100 egyszerre javítja a víz ízét és minőségét. 99%-kal csökkenti a víz klórtartalmát, kellemetlen szagát és a benne lévő lerakódásokat. Szintén kivonja a kemény vízre jellemző anyagokat, mint pl. az ólom, arzén, réz, bárium, króm, merkúrium, nátrium, kadmium, nitritek, nitrátok és a szelén…Családjának többé nem kell palackozott vizet vásárolnia az üzletben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A VÍZTISZTÍTÓKRÓL: http://meregtelenites.hupont.hu/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 124
Tegnapi: 190
Heti: 1 445
Havi: 3 906
Össz.: 1 667 045

Látogatottság növelés
Oldal: TISZTA VIZET A POHÁRBA - Szlimák Hajnalka
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »