LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 Julius Mohácsi:

Mik testünk leföldelésének legszembetűnőbb előnyei?

 

Földeléssel visszaállítjuk testünk természetes belső elektromos stabilítását, ritmusait. Javul a szív- és érrendszer, a légzőrendszer, az emésztőrendszer, az idegrendszer, az immunrendszer funkciója. Visszaállítódik a test természetes gyógyulóképessége. A klinikai vizsgálatok és megfigyelések szerint sokak számára megszűnik a gyulladás, csökken vagy elmúlik a krónikus fájdalom, javul az alvás minősége és mennyisége, energiánk megnövekszik. Hígul a vér és javul a vérnyomás és véráramlás, elmúlik az izomfeszültség és a fejfájás. Drámaian felgyorsul a műtét utáni felépülés, sportsérülések gyorsan gyógyulnak, védelmet nyújt a potenciálisan egészségünket károsító környezeti elektromágneses sugárzások ellen, kiegyensúlyozza az autonóm idegrendszer müködését azáltal, hogy csökkenti a szimpatikus és növeli a paraszimpatikus idegek aktivítását.

 

A Negatív Részecskék Pozitív Hatása

Bolygónk felszínén korlátlan mennyiségben jelennek meg a negatív elektromos töltéssel bíró szubatomi részecskék (elektronok). Amikor közvetlen kapcsolatban vagyunk a Földdel (például mezítláb sétálunk a kertünkben), talpunkon keresztül elektronok milliói jutnak be szervezetünkbe. Ezek testünkben semlegesítik a krónikus gyulladások okozóit, a szabad radikálisokat.

A gyulladás eredeti oka az, hogy a sérült testrész irányába fehérvérsejteket küld a védekező rendszerünk. Néha azonban a gyulladásos válasz azután is megmarad, hogy az eredeti betegség vagy sérülés elmúlott. Ez a krónikus gyulladás egy idő után károsíthatja a környezetben levő egészséges sejteket is.  Ha elveszítjük napi kapcsolatunkat a Földdel, a  „normális mértékű" gyulladás kontrollálhatatlanná válhat. Az egy autoimmun választ gerjeszt, aminek a következménye a krónikus gyulladás. Az immunrendszerünk ámokfutásba kezd és megtámadja saját gazdáját - minket.

Testünk rendszeres leföldelésének elmaradása esetén elektronhiányban szenvedünk. Ha visszaállítjuk a kapcsolatot a Földdel, ez az állapot (amelynek a jelei különböző betegségek, gyulladás és fájdalom) nagy részben megszűnik. A gyógyszer ott van a talpunk alatt!

 

Az Emberi Test Mint Elektromos Csatamező

Testünk rendszeres leföldelése teljesen tudományos alapokon nyugszik. Az emberi test jól vezeti az áramot. Amikor diszharmóniában van gyulladások jönnek létre, amelyeknek a jele lehet fájdalom, betegség, stressz, depresszió, kialvatlanság. Ekkor testünket a pozitív elektromos töltésű részecskék uralják. Ha ilyenkor összekötjük a nem jól funkcionáló, pozitívan töltött testünket az Anyafölddel, amelynek felszínén negatív töltésű elektronok milliói hemzsegnek, a kettő elektromos potenciálja kiegyenlítődik, harmonizálódik. Az elektronok a legkisebb negatív töltésű elektromos részecskék. A negatív illetve pozitív töltésű részecskék (szabad gyökök, szabad radikálisok) vonzzák egymást. Azzal, hogy testünket összekötjük a Földdel, ez automatikusan lehetővé teszi a test élő mátrixa számára, hogy feltöltődjön szabad elektronokkal. (Testünk leföldelése a tűzoltó szerepét tölti be.) Az eredmény nem más, mint a gyulladásos állapot okozta tünetek elmúlása vagy jelentős csökkenése.

 

Menedékhely Az Elektroszmog Elől

A „Drome" Franciaország Eurre megyéjében található. Érdekessége, hogy átmeneti menedékhelyet kínál azok számára, akik túlérzékenyek az elektromágneses sugárzásra (electro-hypersensitive, EHS).

Számuk nem csekély, hiszen a hivatalos adatok szerint is Franciaország lakosságának 8%-áról van szó. (A legutóbbi becslések szerint ugyanez az USA-ban már 1O%.)

Claire Andina 49 éves nővér ekképpen emlékszik vissza első találkozására az EHS-sel, 2OO5-ben: „Azt hittem, hogy szklerózis multiplexem van. Lábaim rángatóztak még pihenés közben is, nem tudtam aludni, melltáji fájdalmaim voltak."

Philippe, 48 éves mondja: „Egyféle égető érzés ez. Néha még az is tűrhetetlen fájdalommal jár, hogy lemenjek újságot venni. Nem látogatod többé a barátaid. Nem mész el vacsorázni. Gyakorlatilag minden kapcsolatod megszűnik." Philippe egyetlen módon talál enyhülést - ha kimegy a háza közelében levő kis erdőbe mezítláb sétálni."

Michael Heiming, 41 éves mobiltelefon mérnök: „Beletellett egy jókora időbe, mire rájöttem, hogy kapcsolat volt a munkám és a rendszeres fejfájásaim között."

Ők is tagjai a Robin des Toits (a Tetők Robin Hoodja) csoportnak, amely harcol az EHS-ben szenvedők jogaiért.

Kevéssé ismert tény (nyilvánvalóan a mobiltelefon szolgáltatók mélyen hallgatnak róla), miszerint az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) is hivatalosan elismeri az EHS-t mint betegséget. Angliában is betegségként van nyilvántartva.

„Franciaországban a hatóságok elhanyagolják a problémát". Mindenesetre, a nyomásnak engedve az illetékesek elhatározták, hogy kísérleti jelleggel csökkentik a relay antennák sugárzását hét francia nagyvárosban.

A csoport Eurre mellett létrehozta az ország első abszolút elektroszmog-mentes parkját. A mobiltelefon használata szigorúan tilos. A látogatók száma folyamatosan növekszik - számukra ez valóban a menedéket jelenti. A helyet hivatalosan is „egészséges zónának" nyilvánították.

 

Nem Tud Aludni? Állandóan Levert És Fáradt?

A geopatikus stressz általánosságban nem más mint, amikor Földünk vibrációját megzavarják gyenge elektromágneses sugárzások, amelynek okozói lehetnek többek között földalatti vízfolyások, bizonyos ásvány koncentrációk, törésvonalak, földalatti üregek, barlangok. A megzavart vibráció abnormálisan magas értéket érhet el és az élőlények számára káros lehet. A modern technológia is létrehozhat hasonló, un. elektropatológiai sugárzásokat. Az okok - többek között - lehetnek telefontornyok, transzformátorok, radar- és rádiótornyok.

Az utóbbi két évtizedben a komoly betegségek száma megtöbbszöröződött, és minden kétséget kizáróan a geopatikus stressz egyike a fő kiváltó okoknak.

Hogyan tudjuk detektálni a geopatikus stresszt? Hívjunk szakembert lakásunk kiméréséhez - olyan valakit, aki komputerizált, tudományos műszerrel felszerelkezve tudja objektíven megállapítani az esetleges GS jelenlétét és annak mértékét! (A szubjektív, pálcás módszer már a múlté.) De magunk is sejthetjük, hogy baj van az alábbiak alapján:

- Elkezdett romlani az egészségem röviddel azután, hogy új lakásba költöztem vagy új munkahelyem lett?

- Jobban érzem magam, amikor nem vagyok otthon (vagy a munkahelyen)?

- Van úgy, hogy több családtagom (vagy munkatársam) is jelzi, hogy az otthoni (vagy munkahelyi) „atmoszféra" nem kellemes?

- Lakásomban az előző lakó szenvedett súlyos illetve hosszantartó betegségben? (Ugyanez a munkahellyel kapcsolatosan.)

- Képtelen vagyok jól aludni otthon. Nyúzottan, fáradtan ébredek. De ha máshol alszom (a lakásban másik ágyon, hotelben stb.), akkor jól alszom.

Ez mind tipikus jele annak, hogy otthon ágyunk (vagy a munkahelyünk) geopatikus stressznek van kitéve.  Ha rosszul alszunk és nem tudjuk kiméretni lakásunkat, legalább is fordítsuk meg a fej-láb pozíciónkat, vagy keressünk ágyunknak egy másik helyet. Ha nem próbálunk meg segíteni magunkon, csupán idő kérdése, hogy a testünkben felhalmozódott gyulladás milyen mértékben rombolja le egészségünket. Sajnos, a hagyományos orvosi segítség hosszú távon hasztalan lesz, mert csupán a tüneteket kezeli, de az okokat nem szünteti meg.

Jelentős változást fogunk tapasztalni, ha testünket rendszeresen leföldeljük. Ezzel kapcsolatosan itt találunk részletes információt:

http://www.mezitlabasegeszseg.com/index.html

 

Szklerózis Multiplex és az Elektroszmog

A multiple sclerosis („magyar nevén" szklerózis multiplex) egy alattomos idegrendszeri betegség. A szimptómák jelentős része megegyezik azokkal, amit az elektroszmogra túlérzékeny emberek tapasztalnak (EHS, elektrohiperszenszitivitás). A hagyományos orvoslás nem sokat tud ellene tenni.

Az utóbbi években több kísérletsorozat is jelezte, hogy jelentősen javulhat az MS-sel diagnosztizált egyének állapota, ha a közvetlen környezetükben javítottak az elektroszmog (más néven „piszkos elektromosság") kitettségükön. A javulás abban mutatkozott meg, hogy jobban aludtak, úgy érezték, hogy több energiájuk van, tisztább lett a gondolkodásuk, javult az egyensúlyuk és mozgáskoordinációjuk, jobb lett a hangulatuk alig néhány héttel a megfelelő lépések megtétele után.

Több kutatómunkára van még szükség annak a meghatározására, hogy az MS-ben szenvedők hány százaléka érzékeny az elektroszmogra és főként milyen frekvenciákra. Ajánlható, hogy az érintettek mindenképpen csökkentsék a környezetükben a rádiósfrekvenciás sugárzást és az elektroszmog egyéb formájának történő kitettségüket. A kísérletek szerint van, aki ezáltal nem csak lelassítja a betegség további elhatalmasodását, hanem megállítja, sőt vissza is fordíthatja azt.

Néhány tanács:

- Feltétlenül cseréljük le a vezetéknélküli telefont vezetékesre!

- Semmiképpen ne használjunk WiFi-t, hanem vezetékkel csatlakoztassuk komputerünket a hálózathoz!

- Mobiltelefont csak a legminimálisabb mértékben használjunk, akkor is csak kihangosítva (ne emeljük a fejünk közelébe)!

- Ne használjunk fluoreszcens izzókat!

- Ne használjunk fűthető takarót!

- Ne használjunk elektromos ébresztőórát vagy tegyük azt legalább két méter távolságra az ágyunktól, de a legjobb, ha lecseréljük egy hagyományos, mechanikus vekkerre!

- Méressük ki a lakásunkat!

- Minél messzebb lakjunk az utcai villamosvezetékektől (lehetőleg legalább 100 méterre) illetve legalább 400 méterre a telefontársaságok által (sokszor sutyiban és álcázva elhelyezett) mobiltelefon antennáitól! Nyomozzuk ki, hogy a környékünkön hol vannak ezek!

- Földeljük le testünket rendszeresen, minél hosszabb ideig! (földelt lepedő, földelt lábalátét, mezítlábas séták a földön)!

 

Soha Ne Aludj Ott, Ahol A Macskád Szeret Szunyókálni!

A macskáknak, hangyáknak és termeszeknek van egy közös tulajdonságuk: vonzódnak a geopatikus zónák iránt. Ott érzik jól magukat, ahol a legnagyobb a Föld alól érkező sugárzás. Mint tudjuk, a geopatikus sugárzásban nincs semmi különös vagy hókusz-pókusz. Nem más, mint az elektromágneses sugárzás egy fajtája, amely a Föld felszíne alól jön elő. Főbb kiváltó okai között lehet föld alatti vízér/patak, bizonyos ásványianyag koncentrációk, törésvonalak, föld alatti barlangok, üregek, stb. Tudományos műszerrel jól mérhető, pontos helye és intenzítása objektíven meghatározható.

Rendkívül káros lehet szervezetünkre, ha geopatikus zóna fölött töltünk sok időt rendszeresen. Különösen nagy bajjal járhat, ha ágyunk egy ilyen terület felett van. Agyunk képtelen kipihenni magát, hiszen azzal van elfoglalva, hogy irányítsa szervezetünk gyógyulását és regenerálódását.

Néhány probléma, amely kifejlődhet, ha geopatikus zónában alszunk:

- szív- és érrendszeri problémák,

- idegrendszeri problémák, tanulási nehézség,

- immunrendszer elégtelensége,

- krónikus fáradtság,

- fejfájás, izomfájdalom,

- az öregedés hirtelen fizikai jelei,

- meddőség,

- álmatlanság, nyugtalan alvás.

Ez az oka, hogy nagy ívben kerüljük el azt a helyet, ahol cicánk szeret szunyókálni, mi sose aludjunk vagy töltsünk hosszabb időt ugyanott! Ha nincs macskánk, figyeljük meg, hogy a szobanövényeink hol nem szeretnek lenni! Kutyánk viszont szeretni fogja a geopatikus sugárzástól mentes (illetve nagyon alacsony szintű) helyet. Hűséges barátunk segíteni tud nekünk a jó alvóhely kiválasztásában.

Ha rosszul alszunk és pillanatnyilag más megoldás nem kínálkozik, akkor fordítsuk meg a fej-láb pozíciónkat az ágyban. Ha ez sem segít, akkor pedig toljuk el ágyunkat mintegy fél méterrel. Természetesen a legjobb megoldás, ha megfelelő mérőműszerrel rendelkező szakembert kérünk fel lakhelyünk kimérésére. A végső megoldás pedig ha megadjuk testünknek azt a lehetősége, hogy az éjszakát leföldelve töltse.

 

julius_cikkehez_images5.jpg

SZÍVÜGYEK

Tudta?

- Az emberi szív átlagosan 72-szer ver percenként, százezerszer naponta, 37 milliószor évente és mintegy 2,5 - 3 milliárd alkalommal életünk során.

- A normális felnőtt szív 5-7 liter vért mozgat meg percenként, 8OOO litert naponta és több mint 2OO millió litert egész életünkben.

- Az emberi szív a fogantatást követő negyedik héten kezd ütni.

- Az emberi testben 5,6 liter vér van, amelyet szívünk minden percben átpumpál. Vérünk naponta nem kevesebb, mint 19.OOO km-t utazik.

- Érhálózatunk hossza mintegy 97.OOO km.

- A szívünk által pumpált vér mennyisége életünk során megtöltene egy millió hordót.

- A szívizmok által kifejtett erő, amivel pumpálják a vért még, ha nyugodtak is vagyunk, kétszerese annak az erőnek, amit a lábizmaink futáskor kifejtenek.

- Nyugalmi állapotban a pumpált vér sebessége az aortában 1,6 km/óra. Ez folyamatosan csökken a vékonyabb erek, artériák felé. A kapillárisokban már csak 1O9 cm per óra.

- Ha figyelembe vesszük a szív által elvégzett hatalmas munkát, meglehetősen kicsinek találjuk a tömegét. Hölgyek esetében mindössze 255 gramm, férfiaknál pedig 35O gramm.

- A szívhang, amit a sztetoszkóp segítségével hallunk vagy, amikor a fülünket a mellkasra helyezzük nem más, mint a szívbillentyűk nyílása és záródása.

A szívünk csodálatos. Életünk motorja. Mindent megérdemel, hogy a működéséhez szükséges feltételeket biztosítsuk!

Testünk leföldeléséről és az azzal járó előnyökről ezen a honlapon kaphatunk részletes információt: http://www.mezitlabasegeszseg.com

Népszerű blogunk, friss cikkekkel:http://quantumrider.wordpress.com

________________________________________________________

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁGOT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL, VAGY RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ERLÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

SZLIMÁK HAJNALKA TEL: +36 20 221 95 77

Mail: hajnalka.szlimak@gmail.com

Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON, 1050 Ft + POSTAKÖLTSÉG!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 190
Heti: 1 432
Havi: 3 893
Össz.: 1 667 032

Látogatottság növelés
Oldal: TESTÜNK LEFÖLDELÉSE - Julius Mohacsi
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »