LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

LELEPLEZŐ ELŐFIZETÉSE HIRDETÉSI TARIFÁK KÖNYVÁRUHÁZ IMPRESSZUM ELÉRHETŐSÉG 

VÁLASSZON

NYELVET!

english-german.jpg  german.jpg orosz_zaszlo.jpg   spanyol_zaszlo.jpg  Névnap és dátum script
TEL: + 36 70 300 30 54 Email: leleplezo20@gmail.com

 

Szlimák Hajnalka:

VILÁGVÉGE VAGY EVOLÚCIÓ? MEGOLDÁSOK A GLOBÁLIS ÖSSZEOMLÁS ELKERÜLÉSÉRE

 

Sorozatunkban a folyamatos „rossz hírek” után elérkeztünk a megoldások tagyalásához. Mert ugye van aki figyelmen kívül hagyja, hogy társadalmi, egészségügyi, ökológiai szinten kizsákmányoljuk bolygónkat, és van aki keresi a megoldásokat. A küzdelem nem könnyű, hiszen elsősorban saját magunk életében kell változásokat eszközölnünk, és ha végre mindenki tesz is valamit – akárcsak saját, vagy családja részéről -, máris megoldódik a gondok nagy része.

 

MIT TEHETÜNK KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT OTTHON, A KISKERTBEN, A MEZŐGAZDASÁGBAN?

 

ezekre a kérdésekre kaptam választ Dr. Hidas Andrástól, aki a mezőgazdaság-tudomány kandidátusa, és egy új megoldás, egy termékcsoport bevezetésén fáradozik. Pontosan a vegyszermentes gazdálkodás, állat-tenyésztés hírnöke. Az általa javasolt egyik megoldás a probiotikus mikroorganizmusok alkalmazása a gazdaságban, háztartásban.

 dr_hidas_andras.jpg

 • Hogy került kapcsolatba a probiotikumokkal, és miért támogatja bevezetésüket?

 • Fő munkahelyem a Gödöllői Kisállattenyésztési Kutatóintézet és Génmegőrzési Koordinációs Központ. Szűkebb szakterületem a biológiai és genetikai sokféleség tanulmányozása, kandidátusi fokozatomat genetika területén szereztem. Kollégáim sok éve foglalkoznak már probiotikus takarmánykiegészítőkkel. Magam 2006 óta foglalkozom közvetlenül probiotikumokkal. Ekkor egy természetgyógyász ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy, az eddigieknél is érdekesebb probiotikum jellegű készítményre, ami úgy tűnt, hogy sokkal többre hivatott, mint az addig megismertek. Úgy gondoltam, hogy ha töredéke igaz csak annak, amit leírnak messzi tájakon, már érdemes mindent félretéve foglalkozni vele.

 • Gondolom ön is ismeri a káros hatásait a hagyományos, vegyszeres növénytermesztésnek?

 • Sokat hallunk a növény-védőszer és műtrágya eredetű szermaradványokról, amelyektől a fogyasztók, sőt a hatóságok is egyre jobban tartanak. Rövid távon (pl. egy emberöltőt értve ezalatt) a károk, veszélyek az egészségünket ill. utódaink egészségét érintik. Hosszabb távon azonban a talajra és általában a természetre, a mezőgazdasági környezetre gyakorolt, meg ma sem kellőképpen ismert hatásai egyre jobban megnehezítik az egészséges és gazdaságos, valóban fenntartható mezőgazdasági termelést. A különböző szerek tesztelése elsősorban a növényeken ill. magasabb rendű szervezeteken történik, hogy kizárják a közvetlen mérgező hatásokat. Vizsgálják a természetben való lebomlás körülményeit, idejét is, de tartamkísérletekről nem nagyon tudni. Ezzel legfeljebb kutatók foglalkoznak és mutatnak ki olyan hatásokat, amelyek nem szembetűnőek ugyan, de hosszabb távon igen radikális és veszélyes változásokat okoznak. Azért ne ítéljük el teljesen a vegyszereket, hiszen gyártóik is egyre előrelátóbbak, ezért vannak egyre fejlettebb készítmények, amelyeknek fejlesztői körültekintőbbek elődjeiknél és ezek olykor még biotermelésbe is bekerülhetnek.

 • Az SCD termékek az állattartásban milyen előnyökkel járnak?

 • Csökkenő kellemetlen és káros gázképződés, legyek elmaradása (nem irtása! eltávoznak!), javuló higiénés állapotok (szinte biológiai fertőtlenítőszerként működik), javuló állategészségügy, jobb stressztűrés, szaporasági mutatók, kevesebb gyógyszer, vegyszer használat, értékes trágya képződése. Összességében a termelés is gazdaságosabb és hosszabb távon is biztonságosabb. Ezek a főbb hatások, de ágazatonként rengeteg olyan speciális hatás figyelhető meg, amit nehéz lenne röviden és egyszerű listában felsorolni.

 • Válságban a bolygónk vízkészlete, erre nézve a probiotikumokkal történő szennyvíztisztítás, folyó - és állóvizeink kezelése milyen előnyökkel jár?

 • Jelenleg a víztisztítás is rengeteg vegyszerrel és energiával dolgozik, miközben a problémákat nem oldja meg igazán, csak a vízből kivonva a természetet károsító mennyiségű és minőségű anyagokat szállítja, deponálja, elégeti… A szennyvízben rengeteg, potenciálisan értékes, főleg növényi tápelem található, megfelelő technológiával értéket lehetne előállítani veszélyes hulladék helyett. A Krishna-völgyről pl. tudom, hogy kedvező a tapasztalatokkal próbálták ki gyökérzónás szennyvíztisztításban. Különösen a jelenlegi technológiákba nem egyszerű illeszteni a probiotikus megoldásokat, mint ahogy a vegyszeres növénytermesztésbe sem. Azonban mindkét területen lehet annyi hatást elérni, hogy talán a felhasználókat meggyőzi, hogy érdemes lenne olyan technológiát kidolgozni, ami a probiotikumoknak rendel alá mindent, hogy igazán érvényesülhessenek. Én még a leggyilkosabb növényvédőszerhez is ajánlom keverni a termékünket, ha nem merik azt elhagyni. Mikroszervezeteink természetesen elpusztulnak, de az anyagnak még mindig marad annyi többlethatása, hogy igazán esélyt kapjon a gazda kezében.

 • Mennyi idő kellene ahhoz, hogy mindenhol átálljanak a mikrobiotikus (probiotikus) szerekkel való gazdálkodásra?

 • Jelentős változást kell elérni a gondolkodásunkban, ehhez rengeteg oktatás, ismeretterjesztés kell, sokkal több, mint egy hagyományos szernél, hiszen szinte újra kell tanítani, át kell értékelni az eddigi ismereteinket a legtöbb mezőgazdasági ágazatban. Ennek az úttörésnek az is még egy igazán érdekes tanulsága, hogy a vegyszerek használata is létrehozott egy gondolkodásváltást, ami sajnos nem vált az emberiség és a természeti környezet előnyére, de a társadalmi szintű káros jelenségeket is vissza lehet vezetni erre. A vegyszerektől ugye, azt várjuk, hogy rövid távon, gyorsan és radikálisan oldja meg a problémánkat (amelyek olykor csak a mi szemünkben probléma), lehetőleg munka, idő és különösebb odafigyelés nélkül. Ez a felszínes, sokszor átgondolatlan, türelmetlen, előretekintés nélküli és erőszakos viselkedés erősítette az ember saját hatalmába vetett hitét. Nem nehéz látni ennek következményeit a társadalmi és környezeti állapotainkban. Meggyőződésem és tapasztalatom is egyben, hogy az SCD Probiotikus technológiák és hasonló módszerek, lassú kovászként fogják megérlelni az emberekben az új, a természettel és embertársainkkal alkalmazandó békésebb és körültekintőbb bánásmódot. Sok ágazatban, sok termelőnél már eljött a pont, hogy a vegyszerek minden lehetséges formáját, alkalmazását, dózisát kipróbálták és még mindig fennáll a baj, pedig már minden várható hasznot elköltött a vegyszeres harcra. Ekkor látják meg, hogy ez az út innen már járhatatlan, nem hogy fenntartható módon, de már napi szinten sem kezelhető a termelés és ekkor nem marad más, mint nagyon gyorsan kiszállni, mielőtt a kevés tartalék is elfogy. Ha ilyen kegyelmi pillanatban találkozunk a vergődő termelővel és marad még annyi hite a jövőben, hogy adjon esélyt ennek a megoldásnak, akkor gyakran igen gyors ill. még számunkra is gyors eredményt érünk el. Nem egy olyan partnerem van, aki ezt az időszakot már úgy emlegeti, ha akkor nem találkozunk, biztosan feladta volna a tevékenységét, hiszen már minden ötletből kifogyott.

 • Önnek vannak e személyes tapasztalatai az SCD termékekkel kapcsolatban - pl. a saját háztartásában használja?

 • Természetesen, magam is használom a termékeket és rengeteg termelővel, felhasználóval vagyok rendszeres kapcsolatban, találkozom a tapasztalataikkal ill. látom személyesen is a hatásokat. Kutató lévén nagyon fontosnak tartom, hogy a valóságot ismerjük meg, szűrjük ki a lelkesedés vagy épp a hitetlenség, ellenérzés által torzított felhasználói beszámolókat és vezessük rá a felhasználókat is a helyes alkalmazásra és nyissuk ki a szemét, mert sajnos gyakran nem igazán veszik észre a gyökeres változásokat vagy épp túl gyorsan és túl nagy dolgokat várnak el a felkeltett érdeklődés miatt. Én a kertemben és komposztálásban használom nagy örömmel napi szinten, de amit a tisztításban, takarításban megtapasztaltam, az engem is meglepett, nem vártam volna, hogy egészen brutális, agresszív tisztítószerekkel is felveszi a versenyt és mondanom sem kell, hogy azok rettenetes kockázatai és mellékhatásai nélkül.

 • Az SCD Probiotikumokat eredményesen használják a környező országokban és hazánkban. Mit tud mondani a hatékonyságáról? Milyen tapasztalatok vannak?

 • Az SCD Probiotikumok elődjei 25-30 éve jelentek meg, azóta folyamatos fejlesztésen, tesztelésen mennek át és egyre sokoldalúbb alkalmazási módszerei, területei válnak ismertté. Hazánkban is kb. 12-15 éve indultak meg az első próbálkozások. A tapasztalatokról akár csak itthon, könyvet lehetne írni. Mikor magam közvetlenül találkoztam az első eredményekkel, azt hittem, hogy egy év sem kell neki, mert ilyen csodaszernek robbanásszerűen kell tudnia eladni magát. Az évek során azonban rá kellett jöjjek arra, hogy nem elég, hogy egy termék kitűnő, szerintem összehasonlíthatatlanul kimagaslik a mezőgazdaság fegyvertárából. Annyira új generációs készítményről van szó, hogy ehhez szinte egy ideológiát kell adnunk az embereknek. Még akik évek óta használják sikerrel, azok is csak évről évre közelítenek ahhoz a gondolkodásmódhoz, ami átlátja a termék igazi nagyszerűségét és egyben az igazi viszonyunkat a természethez. Épp ezért, még a kutatók is rengeteget fognak tanulni ettől a szertől…

SCD PROBIOTIKUS KONCENTRÁTUMOK. MAGYAROROSZÁGON GYÁRTOTT TERMÉKEK, A GÖDÖLLŐI AGRÁREGYETEM AJÁNLÁSÁVAL!

SCD

Info»»

Ökonet Agro termésnövelő talajkezelő és permetszer. Javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását, támogatja a humuszképződést. 500 szorosan higítani!

0,5 l

1.750 Ft

Ökonet Clean Soft - Vegyszermentes tisztítószer.10%-os hígítással. Felére csökkent a tisztítószerekre szánt költség. Fa, fém, üveg.

0,5 l

2.250 Ft

Ökonet Pet – Háziállat egészségvédő és alom ápoló. Alom kezelésére, sebek lemosására, legyek irtására, mikroflóra kontroll.

0,5 l

2.375 Ft

Ökonet Purus - Szennyvíz tisztító koncentrátum. Derítőbe, szennyvíz tisztításhoz, hulladékkezeléshez, legyek ellen.

1 l

2.875 Ft

 

 

 

ÖSSZEOMLÓBAN AZ „ANYAGI ÉRTÉKREND”

 

elkezdodott_borito_csak_eleje.jpg

Balogh Béla – Kolozsváron született, jelenleg Budapesten élő út - és hídépítő mérnök -, előadásai országszerte telt ház előtt zajlanak. A youtubról letölthető filmjei határainkon túl is nagy érdeklődést váltanak ki.

Az Elkezdődött... c. új könyve, az Aranykor eljöveteléről jövendöl és az új világrend megszületéséről tudósít. Szerinte a fejekben és a lelkekben kell világosságot teremteni, félelmeinktől megszabadulni, hogy az Új világrend hasznos tagjaivá váljunk.

A túlélésre nagy az esélyünk, miután a halál egyszerűen: nem létezik.

 

 • Miért foglalkozol a világ nagy összefüggéseinek tanulmányozásával és tapasztalataid, tudásod megosztásában mi motivál?

 • A világ nagyobb összefüggései akkor kezdtek komolyabban érdekelni, amikor találkoztam egy emberrel, aki képes volt hipnotizálni, könnyebb tárgyakat megmozdítani a koncentrált gondolat erejével, és erre bizonyos mértékig engem, a materialista világképpel felnőtt, és minden ilyesmi iránt komoly szkepticizmussal felszerelt mérnököt is megtanított. Amikor már saját magam is megtapasztaltam, hogy a gondolatnak mekkora ereje van, óhatatlanul felmerült bennem a kérdés, hogy egy ekkora energiát miért nem lehet megmérni. A kíváncsiság, az örök mérnöki kérdés - a „hogyan működik?” – idővel döbbenetes felismerésekhez vezetett. Kiderült ugyanis, hogy iskoláinkban egy torz, megalapozatlan világképet kényszerítenek ránk, amely éppen hogy ellent mond a kutatási eredményeknek, a Nobel díjakkal jutalmazott felismeréseknek, a logikának és a személyes tapasztalatoknak. Hát, ha motivál valami, akkor az az, hogy próbáljuk már meg ezt a feje tetejére állított világot végre a józan ész és logika alapján a talpára állítani.

 • Mi a véleményed a Globális összeomlásról, pontosabban arról az átalakulásról, ami napjainkban folyik, az egyén szintjén mit lehet tenni? Elég-e az, ha csak gondolati szinten próbálunk pozitív hozzáállással helyrehozni azt, amiért évszázadok alatt különböző érdekcsoportok a legelrettentőbb módon tönkretettek, és folyamatosan manipulálnak minket - természetesen rossz irányba?

 • A Globális összeomlás pontosan erről szól. Egy hamis, megalapozatlan világképpel a tarsolyunkban olyanok vagyunk, mint egy gyermek, aki rossz térképpel indul útnak, és esélye sincs, hogy valaha ezzel a térképpel célba érjen. Itt nem gazdasági válság van, nem politikai válság van, és még csak nem is erkölcsi, hiszen egy materialista világképre - amely azt tanítja, hogy az élet a születéssel kezdődik és a halállal véget ér, na meg hogy az ember az anyagból fejlődött gondolkodó lénnyé – semmiféle erkölcsöt és tisztességet építeni nem lehet. Ugyan miért ne lopna, miért ne hazudna, és miért ne ölne az ember, ha az élete „állati”, és amit nem szerez meg magának a rendelkezésére álló pár évtized alatt, arról örökre lemarad? A különböző – rombolás és pusztítás irányába ható – érdekcsoportok munkája pontosan erről szól. Az irányt mégsem nevezném rossznak, mert csakis akkor fogjuk most már felismerni, hogy az élet nem pénzről, fegyverről, félelemről, betegségről és halálról szól, ha az ilyen értékrend mentén felépített világ összeomlik. Ezt „helyre hozni” már nem lehet. Újat kell építeni. Az „új” felépítéséhez elengedhetetlen a pozitív gondolat, és a pozitív érzelem, na de kell hozzá egy jó adag biztos tudás is. Ez a tudás rendelkezésünkre áll ugyan, de az iskolákban, a tudományosnak nevezett dokumentumfilmekben és tudomány fellegvárának tekintett Akadémián erről egy szó sem esik. Még csak alternatív világképként sem kerül megemlítésre semmi olyan, ami a materialista dogmát veszélyeztetné.

 • Az én nézetem szerint mindhárom síkon (szellemi-, lelki-, fizikai sík) lépni kell az egyénnek, nem elég csak a gondolkodást megváltoztatni. Van e erre javaslatod, úgy értem mindhárom síkra külön-külön?

 • Először is induljunk el a 2011-ben kiadott fizika Nobel-díjjal jutalmazott kutatások eredményeiből. Kiderült, hogy világunknak mindössze 4%-a „anyagi”, a maradék 96% „láthatatlan tömeg és sötét energia”. A gondolat erejére vonatkozó kísérletek - amelyeket a Dr. Vasiliev által vezetett kutatócsoport végzett 1933 és 1938, majd később 1960 és 1965 között – egyértelműen bizonyítják, hogy a gondolat nem lehet az agy, illetve az anyag terméke. A gondolat energiája sokkal magasabb szintű, mint amit bármilyen földi anyagból álló bármilyen összetételű szerv létrehozni, kibocsátani képes. A kísérletet publikálták oroszul és angolul, volt, aki már megismételte és publikálta, és hát bármikor továbbra is megismételhető.

  Ez viszont arról szól, hogy a kutatók számára ma még láthatatlan, sötét energia tartományában nem sötét van, hanem gondolat, fény és érzelem. Erről bővebben és részletesebben A végső valóság c. könyvemben írtam, és hát az a helyzet, hogy a mintegy 300.000-re becsülhető olvasótábor részéről egyetlen érdemi cáfolat nem érkezett. Persze nem is volna könnyű, mert nem velem, hanem a fizika törvényeivel kellene megvitatni a dolgot. Innen indulva azt tudom mondani, hogy nem elegendő a megváltoztatott gondolkodás, az anyagi világba való megjelenéshez szükség van a köztes lépcsőfokra, a pozitív érzelmekre és elvárásokra. Az ember első sorban lélek, azután gondolat, érzelem és anyag. Az anyagi világ a legalacsonyabb energiaszint, amelyet az említett három tart fenn. Energetikailag csak a magasabb szint hozza és hozhatja létre az alacsonyabbat, ez másképp nem működik.

 • A Magyarok Világszövetségében milyen tevékenységet folytatsz, az utóbbi előadásaidban hogyan kapcsolod össze az ezoterikus tapasztalataidat a nemzetiséggel?

 • A Magyarok Világszövetsége felkért egy előadás megtartására, ami nagy örömömre szolgált, mert lehetőségem nyílt felhívni a figyelmet néhány olyan összefüggésre, amelyet szívünkben mindannyian érzünk, de amíg nem kerül megfogalmazásra, aligha tudatosodik bennünk. A magyarság ez idő tájt az a nép és nemzet, amely nem felejtette el az eredetét, és minden bennünket elöntő materialista törekvés mellett őrizzük az eredettudatot. Gyakran mondják, hogy a „Mag” népe vagyunk, és mag-unkat nem a testünkkel, nem a gondolatainkkal azonosítjuk, hanem az Isteni Szikrával, a Lélek-maggal, amely minden embernek ott ragyog a szívében – akár tud róla, akár nem. Ezért is van az, hogy első megnyilvánulásaink, nemzeti szinten mindig összhangban vannak az Univerzum Törvényével, a Szeretet Törvényével. A Magyar Értékrend nem esik egybe az Európai Értékrenddel Sőt, pont az ellenkező póluson helyezkedik el. Bőven elég megnézni az Európai Unió alkotmányát és összevetni a magyar Alaptörvénnyel. Az Unió legfőbb célja, hogy legyen béke, és jöjjön létre egy erős, domináns gazdasági hatalom, ember és áru szabad mozgásával, emberi jogokkal, demokráciával, stb. Ez egy teljes mértékben anyagi világ szerint megjelenített értékrend. Ezzel szemben az Alaptörvény első szava „Isten” – ami már önmagában is kiverte Brüsszelben a biztosítékot, de a továbbiakban, a preambulumban megfogalmazott értékrend aztán végképp, hiszen – az európaival ellentétben – 100%-ban spirituális, isteni törvény szerinti.

Íme:

Valljuk, hogy együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet, összetartozásunk alapvető értékei a hűség, a hit és a szeretet.

Valljuk, hogy a közösség erejének és minden ember becsületének alapja a munka, az emberi szellem teljesítménye.

Valljuk az elesettek és a szegények megsegítésének kötelességét.

 

Ezzel az értékrenddel bemenni Brüsszelbe, ahol a nagy pókerjátszma folyik, pénzek és előnyök megszerzéséről – hát nem csoda, hogy nem tekintenek egyenlő partnernek. Ezzel az értékrenddel BÁRMIT tennénk, az Brüsszel szemében csak téves lehet. Na meg iszonyúan veszélyes is. Hiszen az isteni, spirituális értékrend örök érvényű, miközben az anyagi értékrend csak folyamatos hazugságokkal, félrevezetésekkel, tudományos eredmények elhallgatásával és erőszakkal, félelemkeltéssel tartható fenn. Sőt, még így is összeomlóban van.

 

 • Véleményed szerint a Magyarság, mint maroknyi népcsoport rendelkezik e kiemelt szereppel (szellemiséggel) a Globális evolúciós változások terén?

 • Minden jel szerint a Kárpát-medencében él a legtöbb olyan ember, aki szívében őrzi az eredet tudatot, és az örök érvényű értékeket. Itt él a legtöbb olyan ember, aki ezzel az értékrenddel a „háttérben” értékteremtő munkával szeret foglalkozni, és kiemelkedő szellemi teljesítménnyel járul és járult hozzá a jelenleg működő technikai világhoz. Időnként megtörténik a csoda. Időnként ez a nép nemzetté áll össze, és közös gondolattal, közös, lelkesítő érzelemmel kiáll az isteni értékrend mellett – békésen! – rendszerint egy listával, amelyben pontokba foglalja, hogy milyen módon szeretne egy tisztességesebb, becsületesebb világot felépíteni. Amikor ezt a békés, jó szándékú törekvést az anyagi világba süllyedt külföldi erők, illetve a lelki fejlődésben még alacsonyabb szinten álló belföldi érdekcsoportok megpróbálják elpusztítani – na, akkor van a szívből jövő ellenállás, mert az örök igazság, tisztesség és szabadság védelmében nem drága az emberélet sem.(Az életnek amúgy sincs vége a fizikai test halálával.) Nem kellene csodálkoznunk azon, hogy jelen korszak végén a magyarságot és Magyarországot szinte mindenhonnan támadás éri, hiszen a konfliktus helyzet fenn áll, de a konfliktus nem politikai és nem gazdasági, hanem értékrendbeli. A régi – Halak korszakának - anyagi, „szemet szemért” értékrendje került szembe az új – Vízöntő korszak – „szeressétek egymást” értékrendjével, és ezt Európában – ha nem is mindig tudatosan – de a magyarság képviseli. És ilyen szempontból nem számít, hogy valakinek magyar az anyanyelve, vagy sem, hogy Magyarországon él vagy sem, hogy éppen román, szerb, horvát, szlovák, német, cigány vagy zsidó – mert ha az értékrendje a „szeressétek egymást”, munkájával pedig hozzájárul a közös jóhoz, és nem csak elvenni szeretne a mások által megtermelt javakból, akkor bizony a Mag népéhez tartozik, és a nemzet része. Másrészről, ha értékrendje „anyagi”, munkája pedig arra irányul, hogy a mások által létrehozott értékekből minél többet megszerezzen, akkor bizony hiába beszéli a magyart, ettől még nem lesz része a Mag népének.

 • December elején jelenik meg a cikk, karácsony előtt. Azoknak, akik tartanak az un. világvége jóslatoktól, mit üzensz?

 • A világvége minden bizonnyal elmarad, mint ahogy elmaradt 1000-ben, 1900-ban és 2000-ben is. Az anyagelvű, téves világképre épülő értékrend az, aminek lassan vége lesz. Ebben segít a bolygó is, mert ahogy a gondolkodásmódunk változik, változik a bolygó is. A nagy változások a beavatottak szerint mintegy 10 év alatt lezajlanak, és azután már inkább az új „Aranykorszak” építgetéséről fog szólni a történet. Ezt azonban nem ajándékba kapjuk. Belső átalakulással, lelki fejlődéssel, egymás iránt mutatott és érzett szeretettel, segítőkészséggel biztosíthatjuk, hogy az átmenet zökkenő mentesebb, az újjáépítés pedig örömteli legyen.

 

 

logonevjdont.jpg

 Leleplező

Magyarország jelen történelmét, politikai, társadalmi, gazdasági írásait összefoglaló és leleplező negyedévi ténymagazin.

   lajkolj_a_facebookon.jpg

A KÖVETKEZŐ SZÁMUNK DECEMBER ELEJÉN JELENIK MEG!

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁG ELŐFIZETÉSI DÍJA 1.000 FT KEDVEZMÉNNYEL

1 ÉVRE CSAK 5.000 FT INTERNETES RENDELÉS ESETÉN!

RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

sza-leleplezo.jpg

SZLIMÁK HAJNALKA TEL:

+36 70 300 30 54

Email: hajnalka.szlimak@gmail.com

Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON, 990 Ft-ért + POSTAKÖLTSÉG, csak internetes rendelés esetén.

 

LINKAJÁNLÓ - LINKCSERE:

 ÖkonetAgro

okonet_aro.jpg

1 Liter: 2.980 FT

ÚJ MAGYAR TALÁLMÁNY A NÖVÉNYTERMESZTÉSBEN! DUPLA TERMÉS, CSODÁS NÖVÉNYEK

Az Ökonet Agro egy speciális MIKRO BIOLÓGIAI termésnövelő készítmény, javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását és támogatja a humusz képződést. Tápanyagok megőrzése, szerves anyagok lebontása, átalakítása bioaktív anyagokká. Vízzel hígítva használható. 10 L: 23. 900FT BŐVEBBEN..

viztisztito.jpg

WF-100, konyhai Víztisztító fordított ózmózos elv, ásványi anyag visszapótló patronnal. 4-6 ft/ liter áron tiszta ARZÉN MENTES ivóvíz.

Milyen szennyezőanyagokat távolít el a Fordított Ozmózis víztisztító?

Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium,  Arzén, Kadmiu, Kálium,  Szulfátok,  Keménység(Ca),  Nitrátok, Kloridok,  Fekália bacilusok,  Vírusok,  Protozoa ciszták,  Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór,  Mérgek, gyógyszer maradványok,  Anyag szedimentáció,  Szín és íz,  Azbeszt.

Vegyi anyagok, áram használata nélkül. BŐVEBBEN...

nuovacsomag.jpg

13.300 Ft

 50%  VÍZMEGTAKARÍTÁS 4 MOZIJEGY ÁRÁÉRT!!! 

Energiatakarékos csapvégek! Évi 4x-es megtérülés, akár egy életen át! 150 kg-al kevesebb CO2 kibocsátás, mínusz 50% -os víz-és csatornadíj!  

turbobooster.jpg13.750 Ft

Gázfogyasztást csökkentő, MAGYAR találmány

Az erős mágneses térben a szén- hidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) összeragadt molakulái eloszlanak. A mágneskezelt gáz pedig jobban keveredik a levegővel. Hatására több hő szabadul fel, amit műszeresen lehet ellenőrizni.

weboldalpenz.jpg.png

LEGYEN ÖNNEK IS INGYENESEN FENNTARTHATÓ HONLAPJA!INGYEN aldomain, és 1,5 GB-os TÁRHELY NULLA Ft éves költség! 5 oldalas továbbfejleszthető, professzionális honlap (a vevőtől kapott szöveg és képek feltöltésével) TOVÁBBI INFÓK... 

  Keresned sem kell!

Internet.wyw.hu

 

Hun-Web Linkek

  www.hasznosoldalak.hu

Weboptim Keresőmarketing

 http://www.magyarokszovetsege.hu/

 http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php

Független Újságírók Szövetsége: http://fusz.hu

MÉDIAPARTNER: Megalapozott Döntés

Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonok

 

 

telefon.png

VISSZAHÍVJUK A MI KÖLTSÉGÜNKRE! 
KÜLDJE EL SMS-BEN VAGY EMAILBEN RÖVID KÉRDÉSÉT,
MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS A TELEFONSZÁMÁT! 

TEL: + 36 70 300 3054 Email: showexpo@freemail.hu

 HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST ÉS KISKŐRÖS 10KM-ES VONZÁS KÖRZETÉBEN EGYSÉGESEN  CSAK 990Ft!

MEGRENDELÉSÉT TELEFONON IS LEADHATJA:

Tel: +36 70 300 3054 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 122
Tegnapi: 190
Heti: 1 443
Havi: 3 904
Össz.: 1 667 043

Látogatottság növelés
Oldal: VILÁGVÉGE, VAGY EVOLÚCIÓ? - Szlimák Hajnalka
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »