LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT

BOTRÁNYOS VALÓSÁGOK! A DÖBBENET, A KIJÓZANODÁS ÉS A REMÉNY LAPJA. A JÖVŐ TÖRTÉNELME. A LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT. Negyedévi ténymagazin.

 

Julius Mohácsi rovata a természetgyógyászatról

 

Az emberiség történetének legfontosabb egészségügyi felfedezése

 

Miért nem gyógyulunk meg?

Mindenki találkozott már a kérdéssel. Miért van az, hogy van, aki meggyógyul, míg mások, akik ugyanazon kezeléseket kapják, nem? Persze könnyű lenne azt mondani, hogy mindnyájan mások vagyunk és másképpen reagálunk dolgokra. A valóságban bármelyikünk tudna olyan esetekről említést tenni a környezetünkben, amikor az illető megkapta a létező legjobb orvosi vagy természetgyógyászati kezelést - még sem lett jobban. A számos ok között legismertebbek a pszichológiai vagy  érzelmi okok. Például amikor valaki képtelen a megbocsátásra vagy szüksége lenne egy mélyebb gyógyulásra spirituális szinten. Ezeken kívül léteznek nagyon is fizikai tényezők, amelyek kiküszöbölése rendkívüli mértékben megnöveli esélyeinket a betegségből történő sikeres és maradandó felépülésre.

  julius_termgy_1._foto_jul_testkep_2.jpg

Testünk leföldelése - avagy a mezítlábas forradalom

 

Az idők hajnalától kezdődően az ember mezítláb közlekedett nappal és mezítláb aludt éjjel. A különböző civilizációk mindig nagyra becsülték fizikai kapcsolatukat az anyafölddel. A földből jövő energiát más és más néven hívták. Az onnan kapott gyenge elektromos jelek hatásosan szabályozták őseink testének mechanizmusait. Aztán az emberi evolúció folyamán valamiért túlzottan civilizálatlannak és egészségtelennek minősült az, hogy közvetlen kapcsolatban maradjunk a Föld elsőszámú gyógyító erejével. Az ún. modern élet velejárói, mint például a sokemeletes épületek, repülőgépek, vagy az olyan mindennapos dolgok, mint a műanyag- vagy gumitalpú cipők még jobban elszigetelnek bennünket ettől a gyógyító erőtől. Mindez eredményeként a lakosság nagy többsége gyulladásokkal teli testtel éli mindennapjait, szenved a kimerültségtől, stressztől, kialvatlanságtól. Ezek mind az öregedést gyorsító tényezők.

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramlani kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani  természetes elektromos egyensúlyát. Városi lakásunk vagy a kedvezőtlen időjárás megakadályozhat bennünket abban, hogy ezt rendszeresen megtegyük. Az általunk ajánlott termékek lehetővé teszik, hogy kényelmesen leföldeljük magunkat lakásunkban vagy alvás közben is, bármilyen időjárás közepette. Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál - hogy jobban érezzük magunkat. Minden porcikánk elektromosan funkcionál - szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől, ami miatt testünk elektromosan állandóan feltöltődve marad, és ennek  egyenes következménye a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot.

Új, „mezítlábas mozgalom" van elindulóban, amely végig fog söpörni a civilizált világon. Az anyafölddel való napi kapcsolat sok mindent meg fog változtatni, nem csak szemléletben, de sok minden más egyébben is. A több mint egy évtizedes, az USA-ban végrehajtott kutatómunka, a kontrollált klinikai kísérletek és megfigyelések sorozata, a sok ezer szereplő véleménye mindent félresöprő erővel világosan bizonyítja, hogy igenis van ellenszer a tömérdek fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos (hadd ne soroljuk a többit) problémára, amely az ún. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja. Testünk leföldelése a megoldást jelentheti a modern kor leggyakoribb betegségével, a krónikus gyulladással szemben. Egy jól ismert amerikai kardiológus szerint a témakör felszínre hozása „az emberiség történetének legfontosabb egészségügyi felfedezése."

Ha Ön is rendszeresen leföldeli testét, meg tud szabadulni gyulladásos eredetű problémáitól vagy jelentősen csökkentheti azok tüneteit (pl. artritisz, asztma, pszoriázis, ekcéma, Crohn-betegség, különböző emésztőrendszeri gyulladások, szív- és vérkeringéssel kapcsolatos elváltozások, anemia, krónikus alváshiány, sportsérülések, krónikus fáradtság stb.)

 

Mit érhetünk el testünk leföldelésével?

Egy olyan bolygón élünk, amely maga is él, és a szabad elektronok által keltett finom energiákkal pulzál. Ha mezítláb sétálunk a Föld felszínén, akkor temészetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől. Azáltal, hogy mezítláb vagyunk, elősegítjük a szabad elektronok beáramlását szervezetünkbe. Ezek az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektromos egyensúlyát, amely viszonzásképpen elősegíti testünk rendszereinek normális működését.

Ez a folyamat tehát megoldást kínál testünk elektronhiányára, ami által csökken a bennünk levő gyulladás (ami a betegségek gyakori kiváltó oka). Az idegrendszerünket a stressz állapotából nyugalmi helyzetbe téríti. Beindulhatnak az önszabályozó és öngyógyító folyamatok.

  julius_termgy._2_foto_labak_kezek1.jpg

Az alábbiakat várhatjuk, ha testünket rendszeresen leföldeljük (a lista nem teljes):

- A gyulladások eloszlanak. Javulnak vagy teljesen megszűnnek a gyulladás okozta tünetek.

- Csökken vagy teljesen  megszűnik  a krónikus fájdalom.

- A legtöbb esetben jelentősen jobban alszunk - többet és mélyebben.

- Energiánk megnövekszik.

- Csökken a stressz mértéke.

- Testünk biológiai ritmusai normalizálódnak.

- Vérünk hígabbá válik, javul a vérkeringés és vérnyomás.

- Elmúlik az izomfeszültség és fejfájdalom.

- Enyhülnek a hormonális és menstruációs problémák.

- Drámaian felgyorsul a műtétek utáni felépülés időszaka.

- Csökken vagy teljesen megszűnik a hosszú repülőút után tapasztalt jet lag.

- Védelmet nyújt a potenciálisan egészség károsító kötnyezeti elektromágneses sugárzások ellen.

- Segíti a sportsérülések utáni gyors felépülést.

 

Testének természetesen leföldelt állapotába történő visszaállításakor Ön jobban fogja érezni magát és ez a mindennapi személyes közérzetében is kifejeződik. Az ezt szolgáló termékek egyetlen szerepük, hogy visszaállítsák a test természetesen földelt állapotát.

Földünk felszíne természetes finom energiákkal rezonál. A folyó tudományos kísérletek most fedezik fel, hogy az emberek miért érzik magukat sokkal jobban, amikor összeköttetésbe lépnek ezekkel a mindenütt jelenlévő energiamezőkkel. A „földelés" szót arra a folyamatra használjuk, amikor a szabadban mezítláb sétálunk - csakúgy, ahogy azt az emberek mindig is tették a történelem során - vagy odabent testünket leföldelve ülünk, dolgozunk, alszunk. Több mint egy évtizeden keresztül, világszerte több ezer ember (férfiak, nők, gyermekek, sportolók) mindennapjainak részét képezi testük rendszeres leföldelése. Tapasztala-taik szerint jobban alszanak, kevesebb fájdalommal és stresszel találkoznak, a traumákból gyorsabban felépülnek. A földelés által testünk energiaszintje (vagy másképpen potenciálja) gyorsan kiegyenlítődik a Földével. Az eredmény többek között az, hogy szinkronizáljuk belső biológiai óránkat, hormonciklusainkat, fiziológiai ritmusainkat és testünket elárasztjuk gyógyító, negatív töltésű szabad elektronokkal, amelyek milliárd számra vannak jelen a Föld felszínén.

Testünk rendszeres leföldelé-se egyike a legtermészetesebb és legbiztonságosabb dolgoknak, amit egészségünk érdeké-ben tehetünk.

 

A Tour de France titka, avagy testünk leföldelésével gyors felépülés várható

Csaknem mindenkinek ismerős a kifejezés vagy hallott már róla: „Tour de France". Egy kerékpáros verseny, amelyet a világ legbrutálisabb sporteseményei között tartanak nyilván. Valami olyasmi, mintha lefutnánk a maratont - huszonegy egymást követő nap mindegyikén! A megteendő távolság csaknem három és fél ezer kilométer, hegyeken-völgyeken át, néha tengerszinten, máskor csaknem három kilométer magas hegyek között.

Júliusban, amikor a versenyt rendezik, nagyon meleg van Franciaországban. A kanyargós és keskeny aszfaltutak puhák, repedeznek és szinte olvadnak a hőségben. Rajtuk biciklizni rendkívüli erőfeszítést kíván. Itt elesni a kerékpárral, olyan mintha sajtreszelőre pottyanna az ember. A mintegy 170 kerékpárost edzők, orvosok, mechanikusok, hivatalos személyek, biztonságiak és a média képviselőiből álló kaotikus konvoj követi. Ha mindezt kombináljuk a szűk utakkal és a kerékpárosok nagy sebességével, világossá válik, hogy mindez szinte recept a bajra. Gyakoriak a kisebb-nagyobb balesetek és  komoly sérülések.

Az amerikai kerékpározók sokáig uralták a világ legnagyobb kerékpáros küzdelmét. Sőt, „túlzottan" is jól szerepeltek. Olyannyira, hogy a hatóságok már-már zaklatták őket. Állandóan doppingvizsgálatra kellett járniuk. Természetesen, más nemzetbeli társaikhoz hasonlóan ők maguk is sokat estek-keltek - de valahogy reggelre -, amikor a verseny orvosa ismét megvizsgálta a sérülteket, valahogy mindíg úgy döntött, hogy az amerikai sportolók folytathatták a küzdelmet. Hogy miért? Mert az előző napon összeszedett sérülésük szinte csodával határos módon javult másnapra. Senki sem értette.

Csak nemrégen derült fény az igazi okokra. Az történt, hogy az amerikai versenyzők minden este úgynevezett földelt lepedőt használtak (azt, amit már Magyarországon is meg lehet rendelni,  www.mezitlabasegeszseg.com). Sőt, nemcsak azon aludtak, de még azzal is takarták be magukat - egy „földelt hálózsák" formájában. Ez minden doppingnál többet ért. Egyrészt sokkal pihentebben ébredtek, mint a többi versenyző (ugye, ismerős az az érzés, amikor annyira fáradt vagy, hogy nem tudsz elaludni?). Másrészt a kisebb-nagyobb sérüléseik is sokkal gyorsabban gyógyultak.

A mellékelt képek egy ilyen esetnél készültek. A versenyző előtt haladó kísérő autó váratlanul megállt és a kerékpáros beleszaladt - jobb kezével kiütötte az autó hátsó ablakát. Komoly sérülést szenvedett a karja - látni lehetett a csontot és az inakat a seben keresztül! Néhány öltés a helyi kórházban csak felszínes segítségnek tűnt. A hivatalos versenyorvos is csak csóválta a fejét, s csak a rutin szöveggel reagált  „Majd reggel meglátjuk!" Nos, reggel csak dermedten állt, mert nem akart hinni a szemének. A seb valóban „gyorsított üzemmódban" nagyot javult. Emberünk megkapta az engedélyt a verseny folytatására, és jó teljesítménnyel járult hozzá az amerikai csapat győzelméhez.

Sokáig titokban „maradt" a csodaszer kiléte. Sőt, Európában még ma is csak kevés helyen ismerik.

Azóta már az USA-ban jó néhány amarikaifutball csapat játékosai, súlyemelők, triatlonisták stb. rendszeresen használják a földelt lepedőt. Előnyei nyilvánvalóak. Jelentős mértékben csökkenti nemcsak a fáradtságot, hanem a fájdalmat és a sportsérülések utáni felépülési időt is.  (A második felvétel alig tizenkét órával készült az első után.)

 

Hogyan tudjuk leföldelni testünket?

 

 

Egyre több orvos és kutató ad hangot a véleményénének az USA-ban, miszerint a gyulladás az egyetlen tényező, amely a betegségek elsöprő többségének az okozója illetve az egészséghez vezető út alapvető fontosságú kulcsa.

A leggyakoribb, gyulladásos eredetű betegségek:

Ízületi csúz (reumatoid arthritis)

Sclerosis multiplex

Keringési megbetegedések Cukorbaj

Alzheimer

Csontritkulás

Asztma

Májzsugorodás

Bélrendellenességek

Pikkelysömör

Agyhártyagyulladás

Cisztás fibrózis

Rák

 

Mi a gyulladás?

 

Az immunrendszerünk természetes válasza egy sérülésre vagy betegségre. A fehérvértestek nagy számú szabad radikálist teremtenek, amelyek szerepe a testet megtámadó mikroorganizmusok illetve a sérült szövetek elpusztítása. Ezek a szabad radikálisok pozitív töltéssel bírnak és keresik a szabad elektronokat, hogy stabilizálódjanak.

Ahogy a szabad radikálisok végeztek a munkájukkal, testünk antioxidánsokat és elektronokat használ a folyamat befejezésére, a „tűz eloltására". Ha nincsenek elektronok - a „tűz" továbbra is égni fog. Megmarad a gyulladás!

Feltétlenül szükséges, hogy testünket rendszeresen nagy mennyiségű negatív töltésű elektronhoz juttassuk. Nem csupán már meglévő betegségek esetén, de a gyulladások megelőzése miatt is.

Az elektronok hiánya = krónikus gyulladás.

Honnan szerezhetjük be szervezetünk számára a szükséges antioxodánsokat és elektronokat?

- Élelmiszer (gyümölcsök, zöldségek, superfoods)

- Táplálékkiegészítők

- De létezik egy ingyenes forrás is, amely mindenki számára hozzáférhető!

A legjobb módszer ahhoz, hogy korlátlan mennyiségben juttassuk szervezetünket a szükséges szabad elektronokhoz és antioxidánsokhoz, ha leföldeljük testünket.  A Föld felszínének milliónyés milliónyi negatív töltésű elektronja a szervezetünkbe jutva a tűzoltó szerepét tölti be.

 

A Föld a legnagyobb elektron donor és a legjobb gyulladáscsökkentő!

 

Ha szeretnénk testünket leföldelni rendszeresen, két fő módszer közül választhatunk. Vagy mezítláb járkálunk a kertünkben, parkban, vízparton. Ez sajnos télen vagy városban nehézségekbe ütközik. A másik módszer ha beszerzünk magunknak egy ún. „földelt lepedőt", amelyen ténylegesen alszunk éjjelente. Ez biztosítja, hogy napi nyolc órán keresztül testünk megkapja a szökséges negatív töltésű elektronokat, amelyek segítenek a gyulladások megszüntetéseben illetve meglévő fájdalmaink nagymértékű lecsökkentésében vagy elmúlásában. Sokaknak ajánlott még az ún. „földelt lábalátét", amelyet (akár munkahelyünkön is) lábunk alá helyezve vagy akár egérpadként használhatunk.

 

Klinikai esettanulmányok bizonyítják testünk leföldelésének rendkívüli hatásait

 

Egy out-patient klinikán, Redwood City, Kaliforniában végezték az alábbi esettanulmányokat Dr. William Amalu (DC, DABCT, FIACT, International Academy of Clinical Thermography) vezetésével. A nagyfelbontású orvosi infravörös imaging technológia (mind gyulladásos, mind neurofiziológiai eredetű kondíciók kiértékelésének objektív eszköze) egyértelműen demonstrálta testünk leföldelésének előnyeit - jelentős és azonnali változásokat észlelt akut és krónikus gyulladásos esetekben.

 

49 éves nő

 

A páciens az alábbi problémákkal jelentkezett kezelésre: erős krónikus nyaki és felső háti fájdalom, ami miatt nem tudott éjjel aludni, ennek következtében a napi feladatok ellátása is nehézségekbe ütközött. Éjszaka nyugtalan és fájdalmas lábak. A nappali gyaloglás merev és érzékeny. Próbálkozott orvosi és alternatív kezelésekkel - nem sok sikerrel.

Azután, hogy négy éjszakát a lepedőn töltött, az alábbiakat jelentette: a fájdalom mintegy 68%-al csökkent. 75%-kal csökkent a nyugtalan lábak rángatózása éjszaka. A nappali gyalogláskor tapasztalt fájdalom 80%-kal enyhült. A két héttel későbbi felülvizsgálatkor további egyenletes javulásról számolt be.

Az alábbi termográf (hőtérkép) felvételek drámai javulást mutatnak a bal kéz vérellátásában. A felső sorban a fehér nyilak a gyenge cirkulációt jelzik, az ujjakban csak minimális volt a vérkeringés - nem is látszódnak a felvételen. Az alsó sorban egyértelmű a rendkívüli javulás mértéke - alig négy éjszakát töltött a páciens a lepedőn!

 

1. kép

 

 57 éves férfi

 

Tünetek: krónikus kétoldali láb és boka fájdalom az elmúlt két év folyamán. A páciens elmondása szerint a fájdalom gyakran rosszabbodott és ekkor a bal oldalon erősödött. Kettő napi lepedőhasználat után az úr 60%-os fájdalomszint csökkenést jelentett. Négy nap után ez már 80% volt. A kezelések megkezdését követően négy hét múlva megtartott felülvizsgálaton a fájdalom teljes megszűnéséről számolt be. A fehér nyilak a gyenge vércirkuláció helyét mutatják. A jobb oldali képek alig négy nappal azután készültek, hogy a páciens elkezdte a lepedőt használni: teljesen visszatért a normál véráramlás.

2. kép

 

44 éves nő

 

Tünetek: jelentős, krónikus fájdalom a hát bal-közép oldalán az utóbbi kilenc hónap során. A fájdalom miatt gyakran felébredt éjjel, ezenkívül reggelente is fájdalommal ébredt. A páciens megpróbált fizikoterápiás és akupunktúrás kezeléseket is - gyenge eredménnyel. Négy napos lepedőhasználatot követően 30%-os általános fájdalomszint csökkenést jelzett. A fájdalom befolyása az éjszakai alvásra 70%-kal enyhült. Négy hét után 80%-os a fájdalomcsökkenés, egyáltalán nem zavarja az alvásban. Évek óta nem aludt ilyen jól. A bal oldali kép az eredeti állapot. Az infravörös felvétel jól mutatja a gyulladt területeket a háton. A jobb oldali kép négy nappal azután készült, hogy a páciens elkezdte a lepedő használatát.

 

3. kép

 

A fentiekhez hasonló klinikai esettanulmányok megtekinthetők a honlapunkon: www.mezitlabasegeszseg.com

A bal oldali képek azt mutatják, hogy három különböző egyénnek miképpen nézett ki a vére mielőtt testüket leföldelték volna. A vörös vértestek összetapadnak, a vérkeringés lassú, nehézkes lehet. Ez egyenes út a megbetegedéshez.

A jobb oldali három kép azt a helyzetet mutatja, miután leföldelték magukat. A vörös vértestek szabadon mozognak, mindegyikük vére hígabbá vált, a véráramlás normalizálódott!

 

Javasoljuk, hogy tekintse meg a honlapunkon található rövid videót, amelyben Dr. Stephen Sinatra, egy Egyesült Államok egyik legelismertebb kardiológua mondja el véleményét testünk rendszeres leföldelésének szükségességé-ről.

Itt a link: http://www.mezitlabasegeszseg.com/index.html   Röviden így foglalhatnánk össze: „Több mint 30 évnyi orvosi tapasztalattal a hátam mögött, úgy vélem, hogy testünk leföldelése a legnagyobb áttörés, amellyel praxisom évei alatt valaha is találkoztam. A rendszeres földelés visszaállítja testünk természetes elektromos állapotát, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat és javítja a véráramlást. Nem létezik olyan gyógyszer, amely tudná azt, amit az anyaföld elvégez számunkra!"

Az Egyesült Államokban slágertéma testünk leföldelése és az abból származó előnyök. Egyre több sportoló, beteg vagy éppen egészséges ember (megelőzés céljából) rendszeresen leföldeli testét. E sorok írója is csaknem két éve földelt lepedőn tölti az éjszakát. Azelőtt napi 4-5 órát aludtam, azt is nyugtalanul és 3-4 alkalommal kellett meglátogatnom a fürdőszobát. Ahogy elkezdtem használni a földelt lepedőt talán a harmadik alkalommal észrevettem, hogy egész testemben kellemes bizsergést éreztem. A gyulladások elmúltak, azóta is rendszeresen nyolc (néha kilenc) órát alszom. Fontos megjegyeznem, hogy az alvás minősége nagyot javult, mélyen végigalszom az éjszakát, nincsen járkálás a fürdőszobába. Frissen, teli energiával ébredek. Nappal is sok órát le vagyok földelve (az „univerzális lábalátétet" használom komputeres munkám közben). Orvosom szerint kutya bajom, vérképem nem lehetne jobb. Egykori magas vérnyomásom már a múlté. Testem leföldelése alapvető része az életemnek. Földelt lepedőmet külföldi utazásaimra is magammal viszem.

Pozitív tapasztalataimra alapozva döntöttem úgy, hogy Magyarországon is megismertetem az érdeklődőkkel ezeket az eszközöket. Mintegy tíz évet tötöttem egy olyan termékcsoport felkutatásával, amelyet bátran, etikusan tudok ajánlani, mert tudom, hogy segít és mintegy tizenkét éves, dokumentált klinikai kísérletsorozat áll mögötte.

Jönnek az ünnepek. Nem tudok jobb karácsonyi ajándékot szeretteink számára, mint egy olyasvalamit, ami egészségünk megóvását illetve helyreállítását segíti elő.

Az érdeklődők részletes infomációt a honlapunkon találhatnak(www.mezitlabasegeszseg.com). Javasoljuk továbbá blogunk meglátogatását, ahol hasznos tippeket, tanúbizonyságokat olvashat (http://quantumrider.wordpress.com)

A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁGOT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL, VAGY RENDELJE MEG AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, A LEGÚJABB SZÁMTÓL AZ ELSŐ PÉLDÁNYOKIG:

SZLIMÁK HAJNALKA TEL: +36 20 221 95 77

Mail: hajnalka.szlimak@gmail.com

Ára: 1490 Ft + POSTAKÖLTSÉG

2009 számok és a régebbiek AKCIÓS ÁRON,

1050 Ft-ért + POSTAKÖLTSÉG,  csak internetes rendelés esetén.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 476
Heti: 796
Havi: 5 371
Össz.: 1 674 393

Látogatottság növelés
Oldal: TESTÜNK LEFÖLDELÉSE AZ EGÉSZSÉG TITKA - JULIUS MOHÁCSI rovata
LELEPLEZŐ - ORSZÁGKRÓNIKA - LEGNAGYOBB MAGYAR ALTERNATÍV FOLYÓIRAT - © 2008 - 2024 - leleplezo.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »